Personal Coach

Je sport met een doel. Dit doel helpt je aan een gezonde(re) en sportieve(re) leefstijl. Dat is iets om trots op te zijn! Soms is het best lastig om zelfstandig te bepalen hoe je jouw doel het makkelijkst of snelst kunt behalen. Dan is hulp van een professionele sportbegeleider meer dan welkom.

Jouw doel behalen met een Personal Coach

Bij SportCity heb je de mogelijkheid een gecertificeerde Personal Coach in te schakelen. Een Personal Coach geeft je individuele aandacht, waardoor je samen het beste in jezelf naar bovenhaalt. Met maatwerk en uitdagende, effectieve work-outs zorgt de Personal Coach ervoor dat je gemotiveerd blijft en dat je resultaat boekt. En dat zijn de twee belangrijkste elementen voor een succesvolle, gezonde en sportieve leefstijl!

Aan de slag

Wil je graag kennismaken en resultaten boeken met een Personal Coach? Dat kan. Bij elke SportCity-vestiging zijn Personal Coaches. Bij de meeste coaches kan je een gratis intake aanvragen ter kennismaking waarin je kan bespreken wat het benodigde pakket is voor het beoogde doel. Per situatie en beoogd doel kan de duur en prijs variëren. Via onderstaande button kan je op locatie of coach zoeken om contact op te nemen en een intake in te plannen.

Zoek je coach