Personal Coach

Bent u op zoek naar een Personal Coach, of Personal Trainer, die u helpt om zo snel en zo gezond mogelijk in vorm te komen? Kijk dan eens op PersonalCoach.nl. Hier vindt u allerlei getalenteerde en enthousiaste Personal Coaches die als geen ander begrijpen hoe belangrijk het voor u is om die vorm vervolgens ook te behouden. En dat het behoorlijk verwarrend kan zijn om dit zo efficiënt mogelijk te doen. Met een Personal Coach heeft u de juiste kennis bij de hand en een goeie stok achter de deur. Zo kunt u voor keiharde resultaten gaan.

PersonalCoach.nl is een supergoed initiatief waarbij u online uw eigen coach kunt vinden en boeken. Ook leest u hier allerlei informatie over hun specialiteiten, kosten en mogelijkheden. De stappen om uw coach te vinden staan helder omschreven. U registreert vrijblijvend en gratis. Vervolgens gaat u aan de hand van uw criteria op zoek naar een coach die bij u past. Met een simpele klik op de knop boekt u een kennismakingsles bij deze coach en stelt u samen een persoonlijk plan op. Vroeger zochten sommige mensen een lange tijd tot ze de goeie coach vonden. Nu is dat voorgoed verleden tijd! En dan?

Heeft u uw Personal Coach geboekt, dan gaat u aan de slag met een trainingsprogramma op maat. Ook helpt uw coach u met uw voeding en wordt uw vooruitgang nauwlettend in de gaten gehouden. Sport u wekelijks of maandelijks met uw Personal Coach? Dan krijgt u elke sessie een nieuw trainingsschema waarmee u zelf aan de slag kunt, tussen de twee afspraken door. Uw coach is uw grote steun en toeverlaat, altijd bereikbaar voor vragen en professioneel met uw vooruitgang bezig.

Bij het aanschaffen van een PT-pakket, krijgt u:

•    4 Personal Training-sessies van ongeveer 60 minuten per sessie;
•    Voedingsadvies;
•    Trainschema’s;
•    Mogelijkheid tot dagelijks contact met uw Personal Coach.