Marius Wibautstraat high five header

Personal Trainer

  Personal Trainer

  Het kan helpen om te sporten met een specifiek doel. Dit doel helpt je aan een gezonde(re) en sportieve(re) leefstijl. Dat is iets om trots op te zijn! Soms is het best lastig om te bepalen wat je doelen zijn, motivatie te vinden of een juist trainingsschema samen te stellen. Dan kun je overwegen eens met een Personal Trainers te overleggen.

  Een Personal Trainer helpt je op weg

  Bij SportCity heb je de mogelijkheid om onder begeleiding van een gecertificeerde Personal Trainer te sporten. Een Personal Trainer geeft je individuele aandacht, waardoor je samen het beste in jezelf naar boven haalt. Met maatwerk en uitdagende, effectieve work-outs zorgt de Personal Trainer ervoor dat je gemotiveerd blijft en resultaat boekt. Dat zijn de twee belangrijkste elementen voor een succesvolle, gezonde en sportieve leefstijl!

  Aan de slag

  Wil je kennismaken en resultaten boeken met een Personal Trainer? Dat kan. In een aantal SportCity-clubs zijn Personal Trainers te vinden. Bij de meesten kun je een gratis intake aanvragen ter kennismaking, waarin je bespreekt wat nodig is voor je beoogde doel. Per situatie kan de duur en prijs variëren. Meer weten? Onze medewerkers op je club helpen je graag verder.