Revalideren

  Ik wil revalideren

  Heb je bepaalde lichamelijk klachten of ben je herstellende van een (sport)blessure? Binnen diverse SportCity-clubs bevinden zich vrijgevestigde fysiopraktijken met gediplomeerde fysiotherapeuten die je kan helpen bij het verbeteren van jouw fysieke mogelijkheden om zo jouw dagelijks leven wat te vergemakkelijken. Sporten en bewegen spelen namelijk een belangrijke rol bij het herstel. Zo kan fitness een belangrijke rol spelen in het herstellen van jouw spierkracht. Ook kan beweging ervoor zorgen dat je meer energie krijgt en positiever in het leven staat.

  Inloopspreekuur

  Het voordeel van de vrijgevestigde praktijken bij SportCity is dat de fysiotherapeuten de beschikking hebben over een moderne, goed uitgeruste fitnessruimte en oefenzaal, met zowel kracht- als cardio-apparatuur. De apparatuur van SportCity is gebruiksvriendelijk voor mensen met een beperking; de toegankelijkheid en de instelbaarheid zullen het proces van herstel zeker vergemakkelijken. Ook zijn er verschillende apparaten waarbij vanuit de rolstoel kan worden getraind. Bij alle locaties kan je gebruikmaken van een inloopspreekuur, welke gratis en vrijblijvend is voor zowel leden en niet-leden. Neem gerust een kijkje op de website van een van de aanwezige fysiopraktijken:

  Fysiotherapie Associatie Eewold C.S. Fysiotherapie Bruin Waleson Fysiotherapie FysioCity Fysiotherapie FysioEffect FysioForza Fysiotherapie Fysique Fysiotherapie Living Well Fysiotherapie OpMaat Bilthoven Fysiotherapie OpMaat Huizen Fysiotherapie OpMaat Leidsche Rijn Fysiotherapie Van der Meij Fysiotherapie Van Putten

  Revalidatietraining

  In overleg met de deskundige fysiotherapeuten kan je een individueel trainingschema opstellen met als doel de lokale belastbaarheid te verbeteren. Om te zorgen dat jouw fysieke klachten naar aanleiding van een trauma, operatie of blessure voorgoed verdwijnen, is het nodig om de belastbaarheid van de verschillende structuren weer te optimaliseren. Kortom: weerbaar maken tegen dagelijkse- en eventuele sportbelasting.