Header spin for life

23 maart 2023

Spin for Life image section

Spin for Life met Fight cancer

Doe je mee? Op 23 maart 2023 gaan we spinnen voor het leven. Met 1000’en mensen tegelijk gaan we op 31 SportCity-clubs geld ophalen voor kankeronderzoek. Want een gezond en fit lijf is voor heel veel mensen helaas niet vanzelfsprekend. Zo’n 1 op de 3 Nederlanders krijgt in zijn of haar leven kanker. 

Wij willen een toekomst waarin kanker niet meer dodelijk hoeft te zijn. Daarom organiseren we op donderdag 23 maart 2023 samen met stichting Fight cancer, SLAM! en Global Media & Entertainment de grootste spinningmarathon ooit en gaan we geld ophalen voor kankeronderzoek.

Waarom zou je meedoen?

Door je deelname en jouw sponsorgeld help je baanbrekend kankeronderzoek in Nederland. Je krijgt je persoonlijke pagina én doet mee aan de grootste spinningmarathon van Nederland. Je ontvangt speciale goodies, versnaperingen tijdens je uitdaging, spint op de nummers van bekende SLAM! DJ’s die live in de clubs draaien en je hebt een fantastische herinnering na afloop.

Hoe werkt het? Je schrijft je alleen of met een business team in en laat je sponsoren voor jouw prestatie. Je spint tussen 16:00 en 00:00 uur één of twee uur (per persoon).

Grootste spinningmarathon ooit