SportCity Bilthoven staat bekend om haar gezellige, open sfeer. Door de persoonlijke aandacht krijgen leden de juiste begeleiding om hun sportdoel te behalen. Of dat nu in de live groepslessen is, of met individuele fitness. Iedereen is welkom.

  • Live groepslessen begeleid door professionele groepslesinstructeurs
  • Gemotiveerd team dat klaarstaat je te helpen met je sportdoel
  • Luxe club met uitstekende wellness

Adres en contact

Openingstijden

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct jouw plek in een van de groepslessen
kinderopvang of zonnebank.

"In SportCity Bilthoven heerst een gezellige sfeer. Dat komt onder andere door het gemotiveerde team, dat de leden graag helpt en de juiste, persoonlijke aandacht geeft. Leden mogen ons altijd over alles aanspreken."

Niels

Clubmanager SportCity Bilthoven

Niels

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding.

Bij SportCity zetten wij ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Program.

Bel ons team

030-225 02 55

Stuur ons team

een email

Stel een vraag via

Facebook

Een paar van de vele redenen om bij SportCity Bilthoven lid te worden

High-tech fitness

Onze alles-in-éénsportbestemming is voorzien van ARTIS-fitnessapparatuur van Technogym. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken, social media te gebruiken en te trainen in virtuele 'outdoor' omgevingen; denk aan joggen door Central Park in New York of fietsen langs de Franse kust. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring.

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan een balans tussen je lichaam en geest? Doe eens mee met een van onze vele yogalessen. Kies voor een krachtige en dynamische yogales, of focus je op de beheersing van je lichaam om te onthaasten. Bij SportCity Bilthoven vind je de yogales die bij jou past.

Luxe club met uitstekende wellness

Na een zware work-out of school/werkweek ben je wel toe aan wat ontspanning. Bij SportCity Bilthoven kun je genieten van een welverdiend saunabezoek of zonnebanksessie. Kom tot rust in onze uitstekende wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

Lid worden bij Sportcity

Enthousiast geworden? Klik op onderstaande button en kies het abonnement dat het beste bij je past. Als je je nu inschrijft, ontvang je 4 weken gratis en betaal je bovendien geen inschrijfgeld (t.w.v. €39,99).

We hopen je snel te zien bij één van onze clubs!

Kies je City Fit abonnement

Met City Fit kun je onbeperkt sporten waar, wanneer en met wie je maar wilt. We bieden de ideale combinatie tussen inspanning en ontspanning, met de zekerheid van professionele begeleiding.

2 jaar

39 99

per 4 weken

1 jaar

47 99

per 4 weken

4 weken

54 99

per 4 weken

Student

39 99

per 4 weken

10

"Vrolijke instructeurs en goede kwaliteit apparaten."

Roy, Bilthoven
8

"Fijn dat alles in mijn abonnement zit."

Maaike, Bilthoven
7

"De wellness is zeer goed."

Olivier, Maartensdijk