Welkom bij SportCity Living Well; een zeer ruime en goed uitgeruste health- en fitnessclub waar je in een ongedwongen sfeer kunt werken aan jouw gezondere leefstijl. Met een diversiteit aan faciliteiten, deskundige en gemotiveerde instructeurs, een breed aanbod aan groepslessen, Yoga, sauna, stoombad, relaxruimte en nog veel meer is er voor ieder wat wils!

  • Ruim 65 groepslessen per week
  • Luxe club met uitstekende wellness
  • Fysiotherapie

Adres en contact

Openingstijden

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct jouw plek in een van de groepslessen.

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding.

Bij SportCity zetten wij ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Program.

Bel ons team

0183 61 77 22

Stuur ons team

een email

Stel een vraag via

Facebook

Een paar van de vele redenen om bij SportCity Living Well lid te worden

Technogym BIOCIRCUIT™

Uniek in Gorinchem en omgeving, het Technogym BIOCIRCUIT™. Een uniek trainingsconcept waarmee je gegarandeerd meer en sneller resultaat haalt dan met gewone toestellen. Voordat je kunt starten met trainen op het BIOCIRCUIT™ krijg je een speciale intake training met gecertificeerde trainer. Die kiest samen met jou een programma, stelt de apparatuur juist af en stelt een weerstandsniveau in

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan een balans tussen je lichaam en geest? Doe eens mee met een van onze vele yogalessen. Kies voor een krachtige en dynamische yogales, of focus je op de beheersing van je lichaam om te onthaasten. Bij SportCity Amsterdam Wibautstraat vind je de yogales die bij jou past.

Kom tot rust in onze wellness

Na een zware work-out of school/werkweek ben je wel toe aan wat ontspanning. Bij SportCity Living Wellt kun je genieten van een welverdiend saunabezoek of een sessie in onze relaxruimte. Kom tot rust in onze wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

Lid worden bij SportCity

Enthousiast geworden? Klik op onderstaande button en kies het abonnement dat het beste bij je past. We hopen je snel te zien bij één van onze clubs!