SportCity Woerden staat bekend als de gezelligste sportschool van Woerden en omgeving. Hier drink je na je training nog een lekker drankje in ons gezellige City Café en ga je met een goed gevoel weer naar huis. De persoonlijke begeleiding zorgt er namelijk voor dat je je gezondheid verbetert en je persoonlijke sportdoel(en) behaalt.

  • High-tech fitnessapparatuur
  • Het grootste yoga-aanbod van Nederland
  • Luxe club met uitstekende wellness
  • Squashen op één van de 4 banen

Adres en contact

Openingstijden

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct jouw plek in een van de groepslessen
squashkinderopvang of zonnebank.

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding.

Bij SportCity zetten wij ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Program

Bel ons team

0348-432 403

Stuur ons team

een email

Stel een vraag via

Facebook

Een paar van de vele redenen om bij SportCity Woerden lid te worden

High-tech fitness

Onze alles-in-éénsportbestemming is voorzien van ARTIS-fitnessapparatuur van Technogym. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken, social media te gebruiken en te trainen in virtuele 'outdoor' omgevingen; denk aan joggen door Central Park in New York of fietsen langs de Franse kust. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring.

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan een balans tussen je lichaam en geest? Doe eens mee met een van onze vele yogalessen. Kies voor een krachtige en dynamische yogales, of focus je op de beheersing van je lichaam om te onthaasten. Bij SportCity Woerden vind je de yogales die bij jou past.

Luxe club met uitstekende wellness

Na een zware work-out of school/werkweek ben je wel toe aan wat ontspanning. Bij SportCity Woerden kun je genieten van een welverdiend saunabezoek of zonnebanksessie. Kom tot rust in onze uitstekende wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

Lid worden bij SportCity

Enthousiast geworden? Klik op onderstaande button en kies het abonnement dat het beste bij je past. We hopen je snel te zien bij één van onze clubs!

Kies je City Fit abonnement

Met City Fit kun je onbeperkt sporten waar, wanneer en met wie je maar wilt. We bieden de ideale combinatie tussen inspanning en ontspanning, met de zekerheid van professionele begeleiding.

4 weken

54 99

per 4 weken

1 jaar

47 99

per 4 weken

2 jaar

42 99

per 4 weken

Student

39 99

per 4 weken

9

"Leuk en gezellige sfeer. Goede begeleiding."

Monic, Kamerik
8

"Het is een fijne locatie met genoeg plaats om te parkeren. Als je binnenkomt hangt er een fijne sfeer beneden, en kan je dan ook lekker zitten. Tijdens het sporten hangt er ook een gefocuste sfeer, en bij vragen word je goed geholpen."

Wouter, Woerden
9

"Gezellig, persoonlijk en nette sportschool. Medewerkers zijn altijd erg aardig en willen je graag helpen."

Marco, Woerden