FAQ algemeen

Veelgestelde vragen

Algemeen

Algemeen

Staat jouw vraag er niet bij?

Dan staat jouw vraag wellicht bij een ander onderwerp van de veelgestelde vragen. Is dit niet het geval? Onze medewerkers staan per mail voor je klaar - zie hier hoe je met ons in contact kunt komen.  

Antwoord op je vraag

Wat is het aanbod van SportCity? Lees hier alles over het aanbod van SportCity.

Wat zijn de openingstijden? Je moet op elk moment aan jouw persoonlijke doelstelling kunnen werken. Daarom heeft elke SportCity-vestiging ruime openingstijden. Met jouw ledenpas kan je bij alle vestigingen sporten*. Kortom: je hebt de mogelijkheid om altijd en overal aan jouw doelstelling te werken!

De openingstijden per club verschillen. Kijk op de pagina van jouw club voor de actuele openingstijden. Ga naar cluboverzicht

Kan ik een rondleiding aanvragen? Ben je benieuwd hoe onze club er van binnen uitziet, maar wil je nog niet vastzitten aan een abonnement? Geen probleem: we geven je graag een vrijblijvende, gratis rondleiding. Zo kunnen we kennismaken met elkaar en je vragen beantwoorden. Vraag rondleiding aan

Wat is de tevredenheidsgarantie? Je mag binnen 14 dagen het lidmaatschap beëindigen als je vindt dat het niet overeen komt met de verwachting van dit lidmaatschap.

Ik ben mijn ledenpas verloren, wat nu? Aan de balie op de club kun je dan een nieuwe ledenpas aanschaffen. De kosten hiervan zijn € 7,50.

Ik ben mijn Technogym-sleutel verloren, wat nu? Aan de balie op de club kun je dan een nieuwe sleutel aanschaffen. De kosten hiervan zijn € 15,00.

Kan ik direct beginnen met sporten als ik me heb ingeschreven? Ja, je kunt, nadat je een bevestiging per mail hebt ontvangen, direct bij ons beginnen met sporten bij de club waar je je hebt ingeschreven. Je hebt dan nog geen pasje, maar deze zal bij je eerstvolgende bezoek klaarliggen bij de balie. Na ontvangst van de SportCity ledenpas kun je bij alle clubs sporten.

Welke huisregels zijn er? Lees hier onze huisregels

Wat is het Get Started Program? Het Get Started Program is een begeleidingsprogramma van 13 weken waarin je wekelijks minimaal 1 keer dient te sporten. Je doorloopt een stappenplan, welke precies aangeeft welke trainingsactiviteiten je gaat doen om een sportritme op te bouwen en vast te houden. Je hebt diverse contactmomenten met sportinstructeurs waarin jouw voortgang en geboekte resultaten worden besproken. Zo krijg je bijvoorbeeld een meting waarbij wij jouw lengte, gewicht, BMI, buikomvang, vetpercentage en conditie meten. Je krijgt advies om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Daarnaast train je regelmatig zelfstandig.  Dit alles  houd je zelf bij aan de hand van een stempelkaart, maar houden wij tegelijkertijd ook voor je bij. Succes verzekerd, niet alleen nu, maar ook in de toekomst!