Header boksen man vrouw 1920x440

Veelgestelde vragen

Algemeen

  In dit artikel

  1.

  2.

  3.

  4.

  5.

  6.

  Wat is het aanbod van SportCity?

  Lees hier alles over het aanbod van SportCity.

  Kan ik direct beginnen met sporten als ik me heb ingeschreven?

  Ja, je kunt, nadat je een bevestiging per mail hebt ontvangen, direct bij ons beginnen met sporten bij de club waar je je hebt ingeschreven. Je bent dus vaak dezelfde dag nog welkom op de club.

  Wat zijn de openingstijden?

  We willen er zo vaak mogelijk voor je zijn op de club. Daarom heeft elke SportCity-vestiging ruime openingstijden. Zo kun je vaak al ‘s ochtends vroeg terecht of tot laat op de avond. Sommige clubs zijn zelfs open van 7.00u tot 23.00u, maar de openingstijden per club verschillen. Kijk op de pagina van jouw club voor de actuele openingstijden. Ga hier naar het cluboverzicht.

  Wat is de tevredenheidsgarantie?

  Je mag binnen 14 dagen het lidmaatschap beëindigen als je vindt dat het niet overeen komt met de verwachting van dit lidmaatschap. Je kunt gebruikmaken van je herroepingsrecht.

  Werkt je club met een Technogym sleutel en ben je de Technogym sleutel verloren? Dan vraag je makkelijk een nieuwe aan. 

  Ben je je Technogym sleutel kwijt? Dat kan een keer gebeuren natuurlijk! Daarom maken we het je makkelijk om een nieuwe aan te vragen. Dit kan gewoon aan de balie op de club. Een nieuwe sleutel kost € 15,00 en je kunt gelijk weer naar de gym met je nieuwe sleutel.

  Welke huisregels zijn er?

  Lees hier onze huisregels