Betalen

Veelgestelde vragen

Betaling

Antwoord op je vraag

Hoe betaal ik mijn lidmaatschap? Je voldoet je lidmaatschap per periode (4 weken) vooruit via automatische incasso.  Als je je inschrijft via de website vragen we je de eerste betaling via iDEAL te voldoen. Indien je je inschrijft op de club zal de eerste betaling ook gewoon via automatisch incasso lopen.

Hoe wijzig ik mijn bankrekeningnummer? Wijzig je rekeningnummer bij je club. Neem ter verificatie je legitimatie en betaalpas met het nieuwe rekeningnummer mee.

Waarom hebben jullie de prijzen verhoogd voor bestaande leden? SportCity biedt al jaren een betaalbare manier van sport onder professionele begeleiding. Tegelijkertijd zien we dat kosten stijgen, het btw-tarief voor onze branche verhoogd is en alles steeds duurder wordt. Daarom hebben ook wij ook onze prijzen aangepast.Het btw-tarief is gestegen van 6% naar 9% en het advies met betrekking tot de indexering was +2,8%. Wij hebben ervoor gekozen om niet de volledige verhoging in rekening te brengen bij onze leden, maar hebben het vorige tarief per 1 januari 2019 aangepast met +3,9%.

Heb je nog vragen? Staat je vraag er niet bij, mail dan naar ledenadministratie@sportcity.nl - onze medewerkers komen z.s.m. bij je terug.. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur. Jullie hebben mijn abonnementsgeld onlangs geïncasseerd en nu heeft er weer een afschrijving plaatsgevonden. Heb ik nu dubbel betaald? Je betaalt jouw abonnementsgeld altijd vooruit, dus aan het begin van de periode. Doordat wij de betaling voor juli vanwege de sluiting van de clubs iets later dan normaal bij je hebben afgeschreven, hebben we de augustus termijn ook iets later geïncasseerd. Het kan voorkomen dat er een kortere periode tussen deze incasso momenten zit dan normaal gesproken het geval was. We streven ernaar om in september je abonnementsgeld te innen zoals je van ons gewend bent!

SportCity-app

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

Reserveer je clubbezoek, plan een groepstraining, bouw je persoonlijke trainingsschema en nog veel meer met de SportCity App. Download de App via de bovenstaande knop voor iOS of Android.

SportCity app