Header vrouw krullen rolschaatsen abonnementen

Veelgestelde vragen

Opzeggen / herroepen

Antwoord op je vraag

Wat is de tevredenheidsgarantie? Je mag binnen 14 dagen het lidmaatschap beëindigen als je vindt dat het niet overeenkomt met de verwachting van dit lidmaatschap.

Kan ik mijn inschrijving herroepen? Nadat je je hebt ingeschreven, kun je binnen 14 dagen je lidmaatschap herroepen.

Hoe maak ik gebruik van het herroepingsrecht? Je hebt 2 mogelijkheden voor het herroepen van jouw lidmaatschap:

  1. Meld je bij de receptie van jouw club en onze collega’s helpen je graag verder. 

  2. Stuur een e-mail naar jouw club met de mededeling dat je je lidmaatschap wilt herroepen. Vermeld daarbij je lidnummer: Deze kun je vinden in de SportCity-app: klik op ‘Profiel’ en vervolgens op ‘Mijn abonnement’. 

Bekijk het cluboverzicht en selecteer jouw club voor contactgegevens.

Ik wil mijn lidmaatschap beëindigen. Hoe doe ik dat? Je hebt 3 mogelijkheden voor het opzeggen van jouw lidmaatschap:

  1. Stuur een e-mail naar jouw club met de mededeling dat je wilt opzeggen. Vermeld daarbij je lidnummer: Deze kun je vinden in de SportCity-app: klik op ‘Profiel’ en vervolgens op ‘Mijn abonnement’.  Bekijk het cluboverzicht en selecteer jouw club voor contactgegevens.

  2. Meld je bij de receptie van jouw club en onze collega’s helpen je graag verder. 

  3. Klik in de app op 'Self-service' en dan 'Mijn gegevens'. Onder het tabje 'Contractgegevens' heb je de optie om je lidmaatschap op te zeggen.

Moet ik na het beëindigen van mijn lidmaatschap mijn Technogym-sleutel inleveren? Ja, graag. Ben je je sleutel kwijt? Dan vragen we je een bedrag te betalen van €15,-. Dit geldt uiteraard alleen voor de clubs met Technogym-sleutel, als je geen sleutel hebt ontvangen, hoef je hem ook niet in te leveren.

Wordt mijn lidmaatschap stilzwijgend verlengd? Na je contractperiode van 1 maand, 6 maanden of 1 jaar kun je je lidmaatschap opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. Zeg je je lidmaatschap niet op, dan loopt je lidmaatschap gewoon maandelijks door.