Header home boksen bokszak vrouw extra lang 1920x440

Veelgestelde vragen

Prijswijziging 2023

  In dit artikel

  1.

  2.

  3.

  4.

  5.

  6.

  7.

  8.

  Waarom worden de prijzen verhoogd?

  De extreme marktomstandigheden van de afgelopen jaren hebben wij in ons bijna 30-jarig bestaan nog niet eerder meegemaakt. Zoals iedereen in Nederland, heeft de sportsector nu ook te maken met sterk stijgende kosten. De uitgaven voor energie, die een belangrijk deel uitmaken van onze bedrijfskosten, zijn bijna verdrievoudigd. Ook alle andere kosten, zoals de huur van de panden, stijgen hard. We kunnen helaas dan ook niet anders dan de lidmaatschapsbijdrages verhogen in 2023.

  Wanneer gaat de prijswijziging in?

  De prijswijziging gaat pas in op je eerstvolgende betaalmoment na 15 januari 2023, of aan het einde van de looptijd van je lidmaatschap. We hebben op 16 december 2022 een e-mail of brief gestuurd met persoonlijke informatie over de nieuwe prijzen.

  Ik heb nu een jaarcontract. Wanneer gaat de prijsverhoging dan precies in?

  De prijsverhoging gaat pas in aan het einde van je jaarcontract.

  Ik ben niet akkoord met de prijsverhoging, wat zijn mijn opties? 

  Een prijsverhoging doorvoeren doen we niet graag. Je kunt overstappen op een ander type lidmaatschap en/of een andere looptijd. Je kunt de mogelijkheden van het wijzigen van je lidmaatschap bekijken via de link in de e-mail die je hebt ontvangen. Ook al zouden we het erg jammer vinden, je kunt natuurlijk altijd je lidmaatschap opzeggen. Dat kan via de self service portal in de SportCity-app of via de website.

  Ik heb geen bericht ontvangen over de prijsverhoging.

  Op 16 december 2022 hebben we een e-mail gestuurd. Check je spamfolder, misschien is de mail daarin terecht gekomen. Als jouw e-mailadres niet bij ons bekend is, hebben we je op 16 december 2022 een brief per post gestuurd. Kun je het bericht nog niet vinden? Kom dan naar je club. Het team staat klaar om je verder te helpen.

  (Hoe) Kan ik mijn lidmaatschap wijzigen?

  Je kunt de mogelijkheden van het wijzigen van je lidmaatschap bekijken via de link in de e-mail die je hebt ontvangen. Als je deze link gebruikt, zijn je gegevens al voor je ingevuld en hoef je alleen nog maar aan te geven welk ander lidmaatschap je kiest. Of ga gewoon even langs in de club. Het team helpt je graag verder. Heb je geen mail ontvangen? Kom dan ook even langs.

  Als ik gebruikmaak van de mogelijkheid om mijn lidmaatschap te wijzigen, wanneer gaat het nieuwe lidmaatschap dan in?

  Je nieuwe lidmaatschap start op 16 januari 2023. Je huidige abonnement wordt dan automatisch door ons op 15 januari 2023 beëindigd.

  In de mail/brief staat iets over add-ons. Wat zijn dat?

  Add-ons zijn toevoegingen aan je lidmaatschap zoals bijvoorbeeld Yanga Sports Water. De prijs van de zogenaamde add-ons wordt niet verhoogd.