Header sloffen final 1920 x 440

Veelgestelde vragen

Sportsloffen

  In dit artikel

  1.

  2.

  3.

  4.

  5.

  6.

  7.

  8.

  Bij welk lidmaatschap krijg ik de unieke SportCity sportsloffen?

  Je krijgt een paar sloffen cadeau bij het afsluiten van een nieuw jaarlidmaatschap in de actieperiode die loopt van 28 december 2023 t/m 27 februari 2024, zolang de voorraad strekt. De actie is met 2 dagen verlengd en loopt nu t/m 29 februari 2024. Bedrijfslidmaatschappen en studentenlidmaatschap zijn uitgesloten van deze actie.

  Ontvang ik ook SportCity sportsloffen bij een studentenlidmaatschap?

  Nee, dit is alleen bij een regulier jaarlidmaatschap.

  Waar en wanneer mag ik de sportsloffen ophalen?

  Je kunt je sloffen ophalen bij je thuisclub vanaf het moment dat we je hierover een mail sturen. Dit kan enkele weken duren na je inschrijving.

  Kan ik de sloffen ook kopen?

  Nee, deze ontvang je alleen bij het afsluiten van een nieuw jaarlidmaatschap in de actieperiode van 28 december 2023 t/m 27 februari 2024. De actie is met 2 dagen verlengd en loopt nu t/m 29 februari 2024.

  Welke maten sloffen zijn beschikbaar? 

  De sportsloffen zijn beschikbaar in zwart en wit in maat 37-39, 40-42 en 43-45.

  Hoe kan ik mijn maat voorkeur aangeven?

  Nadat je van ons een mail hebt ontvangen dat de sloffen in je thuisclub voor je klaarstaan, kun je ter plekke je schoenmaat en gewenste kleur opgeven. Tip: Check ter plekke of ze goed passen. De sportsloffen zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

  Kan ik de sloffen wassen?

  De sportsloffen zijn gemaakt en geschikt voor normaal gebruik. Ze zijn wasbaar met handwas op max. 30 graden. 

  Aansprakelijkheid

  De sportsloffen worden gratis als actie aan nieuwe leden geleverd. SportCity zal daarom op geen enkele wijze aansprakelijk zijn met betrekking tot de sportsloffen (waaronder niet ten aanzien van gebreken), behalve in geval van opzet of bewuste roekeloosheid van SportCity.