virtuele livelessen

Virtuele lessen

Virtuele lessen in de groepsleszaal

Wanneer er geen live les gegeven wordt, kun je vanaf nu ook in de groepsleszaal terecht voor een virtuele les, alleen of samen met anderen, net wat uitkomt. Het is simpel, kies een work-out waar je zin in hebt op het scherm. De ‘virtuele trainer’ op het scherm ondersteunt je vervolgens tijdens de work-out. Ook zijn er een aantal virtuele lessen vooraf ingepland waaraan je kunt deelnemen. Zie het lesrooster hiervoor in de app onder ‘virtuele lessen in de club’

03 App

Virtuele lessen in de app voor thuis

Heb jij de SportCity-app al gedownload? Zo niet, doe dit vandaag nog. Via onze app heb je namelijk toegang tot de MyWellness cloud. Hierin vind je thuis workouts die wij speciaal voor jou hebben gemaakt en die je gemakkelijk in je woonkamer kunt doen. Wat dacht je van een HIIT workout, Kettlebell-, Bodyweight- of Yoga training? Probeer ze nu allemaal en haal het beste uit jezelf. Voor toegang tot de MyWellness cloud heb je een inlog nodig. Heb je nog geen inlog, maak dan eenmalig jouw eigen MyWellness account aan. Download de SportCity app via de Play Store of App Store

Accounts

Mijn Profiel-omgeving

De 'Mijn Profiel-omgeving' is een online platform waar je als lid van SportCity je account kunt beheren. Daar vind je ook diverse virtuele lessen die je vanuit je woonkamer kunt volgen. Super handig en geheel gratis!

Al een account?

Indien je al beschikt over een 'Mijn Profiel', dan heb je dus al een gebruikersnaam en wachtwoord aangemaakt. Via onderstaande button kun je direct inloggen in de 'Mijn Profiel-omgeving'.

Ga naar 'Mijn Profiel'

Nog geen account?

Om in te kunnen loggen in de 'Mijn Profiel-omgeving', dien je je SportCity-account te activeren door middel van je pasnummer en postcode. Activeer je account hier.

SportCity-app

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

Reserveer je clubbezoek, plan een groepstraining, bouw je persoonlijke trainingsschema en nog veel meer met de SportCity App. Download de App via de bovenstaande knop voor iOS of Android.

Download de app