Header core training groepslessen

Core Training

  Wat is Core Training?

  Core Training is een workout die zich specifiek richt op je mid-sectie. Alle spieren in dit gebied zullen tijdens de oefeningen in les worden aangepakt, inclusief je buik-, rug- en bekkenspieren. Core Training is de essentiële workout die in ieder fitness schema past! 

  Veel mensen hebben tegenwoordig een kantoorbaan, wat betekent dat je minimaal negen uur op een dag zittend doorbrengt. Langdurig zitten zal de spieren in je mid-sectie verzwakken. Deze spieren zijn niet alleen belangrijk voor een strak en mooi lichaam, maar werken ook als stabilisator. Met een sterke core verbetert je houding, zal je minder last hebben van pijnklachten in de onderrug en zal je merken dat je meer kracht hebt bij dagelijkse activiteiten. 

  Wat houdt een Core Training in?

  Core Training is meer dan alleen buikspieroefeningen. Tijdens een typische Core Training wordt je torso doormiddel van diverse grondoefeningen getraind en wordt je bekken verstevigd. Om je romp in kracht en weerstand te trainen wordt er bij een Core Training gebruik gemaakt van diverse attributen als dumbells, tubes en schijven. Tijdens de Core Training wordt je begeleid door een gecertificeerde groepslesinstructeur. Deze instructeur zal je motiveren en inspireren om tot het uiterste te gaan! Wil jij je romp stabieler en sterker maken? Dan is Core Training echt iets voor jou!

  Groeplesrooster op je club

  Elke club is uniek en het aanbod dus ook. Benieuwd naar de lessen die je op jouw club kunt volgen?