Header Grit Athletic Les Mills

Les Mills

Grit Athletic

Grit Athletic in één oogopslag

  • Duur: 30 minuten

  • Verbeter: je kracht

  • Voel: je sterk

  • Bouw aan: je conditie

Wat houdt een Grit Athletic les in?

Grit Athletic is een les van Les Mills. Het is een pittige HIIT (High Intensity Interval Training) waarbij je zeker weten gaat zweten. In 30 minuten geef je alles wat je hebt zodat je na een half uur voldaan de les verlaat. 

Tijdens een les Grit Athletic gebruik je vaak je eigen lichaamsgewicht om mee te trainen, maar soms wordt er ook gebruik gemaakt van bijvoorbeeld gewichtjes en steps. 

Grit Athletic is perfect voor iedereen die zijn of haar conditie wil verbeteren, snel sterker wil worden en ervan houdt om in een korte tijd een pittige training af te werken. Eerste keer? Kom gerust langs! De gecertificeerde instructeur staat voor je klaar om de oefeningen minder zwaar of juist zwaarder voor je te maken. Zo weet je zeker dat je altijd op je eigen niveau sport: of je nu net start of al een tijdje meesport. Tot snel!

Groeplesrooster op je club

Elke clubs is uniek en het aanbod dus ook. Benieuwd naar de lessen die je op jouw club kunt volgen?

SportCity-app

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

Reserveer je clubbezoek, plan een groepstraining, bouw je persoonlijke trainingsschema en nog veel meer met de SportCity App. Download de App via de bovenstaande knop voor iOS of Android.

Download de app