SportCity Dordrecht is een mooie, gezellige health en fitnessclub met een breed scala aan fitnessmogelijkheden en een uitgebreid aanbod aan leuke groepslessen. De fitnesszaal is ruim opgezet, overzichtelijk en voor iedereen toegankelijk; of je nu jong, oud, beginner of gevorderd bent. Het behalen van resultaat was nog nooit zo leuk en eenvoudig, want persoonlijke begeleiding en aandacht staat bij ons hoog in het vaandel.

  • High-tech fitnessapparatuur
  • Squashen op één van de 8 banen
  • Het grootste yoga-aanbod van Nederland
  • Luxe club met uitstekende wellness

Adres en contact

Amnesty Internationalweg 25

3318 AZ Dordrecht
Route via Google Maps

Openingstijden

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct jouw plek in een van de groepslessen,
squashkinderopvang of zonnebank.

"Bij SportCity Dordrecht zorgen we ervoor dat je je thuisvoelt. We hebben een breed assortiment aan fitnessapparaten en wellnessfaciliteiten."

Eveline

Clubmanager SportCity Dordrecht

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding.

Bij SportCity zetten wij ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Program. 

Bel ons team

078-616 16 16

Stuur ons team

een email

Stel een vraag via

Facebook

Een paar van de vele redenen om bij SportCity Dordrecht lid te worden

High-tech fitness

Onze nieuwste alles-in-éénsportbestemming is voorzien van ARTIS-fitnessapparatuur van Technogym. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken, social media te gebruiken en te trainen in virtuele 'outdoor' omgevingen; denk aan joggen door Central Park in New York of fietsen langs de Franse kust. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring.

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan een balans tussen je lichaam en geest? Doe eens mee met een van onze vele yogalessen. Kies voor een krachtige en dynamische yogales, of focus je op de beheersing van je lichaam om te onthaasten. Bij SportCity Dordrecht vind je de yogales die bij jou past.

Luxe club met uitstekende wellness

Na een zware work-out of school/werkweek ben je wel toe aan wat ontspanning. Bij SportCity Dordrecht kun je genieten van een welverdiend saunabezoek of zonnebanksessie. Kom tot rust in onze uitstekende wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

9

"Aandacht voor de klant! Fijne intake gehad. Goede sfeer op de sportschool. Alles ziet er fris en verzorgd uit. Ruim assortiment genoeg keuze. Hele fijne kinderopvang!"

Kelly, Dordrecht
9

Hele fijne sportschool met genoeg fitnessapparaten en uitstekende wellnessfaciliteiten.

Urvin, Dordrecht
8

Fijne sfeer en vriendelijk personeel. Je voelt je er snel op je gemak en thuis.

Angelique, Dordrecht