Header SportTaxi versie 2

Nieuw

SportTaxi

Geen motivatie om van de bank te komen? Bestel binnenkort onze SportTaxi!

Wat is de SportTaxi?

We doen er alles aan om jou in beweging te brengen. En dus starten we vanaf deze zaterdag 2023 met een haal- en brengservice. We beginnen met een pilot in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag en bij succes breiden we uit naar de rest van Nederland.

SportTaxi app mobiel voorbeeld screenshot geel

Hoe werkt het?

  1. Boek een SportTaxi-tijdslot via de SportCity-app. 

  2. Wij halen je op het afgesproken tijdstip op. 

  3. In onze auto liggen eiwitrepen, handdoeken én bidons. 

  4. Klaar met je workout? Dan brengen we je weer thuis. 

Binnenkort in heel Nederland

Veelgestelde vragen over de SportTaxi

Hoe zit het ritje in de taxi eruit? Onze chauffeurs zijn geverifieerde rijders én gecertificeerde motivatiecoaches. Ze helpen jou alles uit je taxirit te halen en kunnen je adviseren over voeding, blessurepreventie, trainingsschema’s en alles daar tussenin. Op verzoek kun je een stilte-rit boeken: ideaal voor na je yogales of als je nog even een werk-meeting moet doen.

Welke muziek draait de SportTaxi? Tijdens de autorit draaien ze een playlist naar jouw keuze. Zet je favoriete nummertjes maar vast klaar.

Wat kost de SportTaxi? We starten deze dienst op basis van een vrijwillige bijdrage die je kan voldoen wanneer je thuis wordt gebracht na je work-out. Wat krijg ik in de SportTaxi? Wij zorgen ervoor dat je gevulde bidon klaar staat. Na het sporten kun je kiezen uit drie soorten eiwitrepen (cookies & cream, vanilla en choco-pinda).

Contactinformatie pers

De afdeling Communicatie van SportCity is het aanspreekpunt voor alle persvragen over SportCity en voor verzoeken voor foto- en filmopnames in de clubs*. Journalisten kunnen contact opnemen door een e-mail te sturen naar: pers@sportcity.nl (uitsluitend voor pers).

Lees hier het persbericht: 'SportCity introduceert de SportTaxi en gaat aarzelende sporters thuis halen en brengen'

SportTaxi logo breed

Kies het lidmaatschap dat het beste bij je past

Bij het City One-lidmaatschap heb je toegang tot één club, bij City Plus kun je op meerdere locaties terecht. Met City Plus mag je ook nog elke maand 5 keer iemand meenemen. Helemaal gratis!

City One

Meest gekozen

City Plus

Alle faciliteiten
Groeps­lessen
Ruime openings­tijden
Aantal clubs1 club88 of 111 clubs
Samen sporten