Header SportTaxi 1920 x 440

Nieuw

SportTaxi

  Geen motivatie om van de bank te komen? Bestel binnenkort onze SportTaxi!

  Wat is de SportTaxi?

  We doen er alles aan om jou in beweging te brengen. En dus starten we vanaf deze zaterdag 2023 met een haal- en brengservice. We beginnen met een pilot in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag en bij succes breiden we uit naar de rest van Nederland.

  SportTaxi app mobiel voorbeeld screenshot geel

  Hoe werkt het?

  1. Boek een SportTaxi-tijdslot via de SportCity-app. 

  2. Wij halen je op het afgesproken tijdstip op. 

  3. In onze auto liggen eiwitrepen, handdoeken én bidons. 

  4. Klaar met je workout? Dan brengen we je weer thuis. 

  Binnenkort in heel Nederland

  Veelgestelde vragen over de SportTaxi

  Hoe zit het ritje in de taxi eruit? Onze chauffeurs zijn geverifieerde rijders én gecertificeerde motivatiecoaches. Ze helpen jou alles uit je taxirit te halen en kunnen je adviseren over voeding, blessurepreventie, trainingsschema’s en alles daar tussenin. Op verzoek kun je een stilte-rit boeken: ideaal voor na je yogales of als je nog even een werk-meeting moet doen.

  Welke muziek draait de SportTaxi? Tijdens de autorit draaien ze een playlist naar jouw keuze. Zet je favoriete nummertjes maar vast klaar.

  Wat kost de SportTaxi? We starten deze dienst op basis van een vrijwillige bijdrage die je kan voldoen wanneer je thuis wordt gebracht na je work-out. Wat krijg ik in de SportTaxi? Wij zorgen ervoor dat je gevulde bidon klaar staat. Na het sporten kun je kiezen uit drie soorten eiwitrepen (cookies & cream, vanilla en choco-pinda).

  Contactinformatie pers

  De afdeling Communicatie van SportCity is het aanspreekpunt voor alle persvragen over SportCity en voor verzoeken voor foto- en filmopnames in de clubs*. Journalisten kunnen contact opnemen door een e-mail te sturen naar: pers@sportcity.nl (uitsluitend voor pers).

  Lees hier het persbericht: 'SportCity introduceert de SportTaxi en gaat aarzelende sporters thuis halen en brengen'

  SportTaxi logo breed