Kinderopvang

Wij helpen u zo veel mogelijk bij het behalen van uw doelstelling. Het is daarom belangrijk dat u kunt sporten wanneer u dat wilt, ook als u jonge kinderen heeft. SportCity is de oplossing voor de sportende mama's en papa's. U kunt uw kinderen dagelijks onderbrengen bij City Kids (onze kinderopvang). Zo kunt u lekker bij ons sporten of ontspannen terwijl de kinderen worden vermaakt in onze kinderopvang. Onder enthousiaste en professionele begeleiding kunnen de kinderen heerlijk spelen met leeftijdsgenootjes. Naast spelen met elkaar organiseren wij dagelijks leuke knutsel- en puzzelactiviteiten. Dat draagt ook nog eens bij aan de ontwikkeling van uw kind. Zo kunt u met een gerust hart tijd voor uzelf nemen, terwijl wij zorgen voor uw kind(jes). 

City Kids is bij uw abonnement inbegrepen, u hoeft hier dus niets extra's voor te betalen. Bij alle SportCity-clubs is City Kids aanwezig, met uitzondering van Amsterdam Weteringdwarsstraat, Eindhoven en Leiden Steenschuur. City Kids is dagelijks geopend, voornamelijk in de ochtend. De openingstijden vindt u op het kinderopvangroosterBij City Kids vangen wij kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot 4 jaar op.

8,1

93% van de 2085 beoordelingen beveelt SportCity aan

Onafhankelijk onderzoeksbureau Klantenvertellen.nl heeft op basis van de beoordeling en ervaring van onze leden een gemiddeld cijfer berekend.