SportCity Tilburg

Tilburg Stappegoor

Professor Goossenslaan 22

5022 DM Tilburg

Nu open

Tot uur

Over deze club

Door de ontspannen sfeer en ruimte om aan je persoonlijke sportdoel te werken, voel je je meteen thuis bij SportCity Tilburg Stappegoor (voormalig Futuro Fitness). Of je nu jong, oud of student bent en welke doelstelling je ook hebt: je bent welkom!

Lees meer

Openingstijden

 • Maandag

  07:00 - 22:00

 • Dinsdag

  07:00 - 22:00

 • Woensdag

  07:00 - 22:00

 • Donderdag

  07:00 - 22:00

 • Vrijdag

  07:00 - 21:00

 • Zaterdag

  08:00 - 15:00

 • Zondag

  08:00 - 15:00


Groepslessen

Je conditie verbeteren, calorieën verbranden, spierkracht opbouwen of flexibeler worden? Met een groepsles die bij je past, werk je gericht aan je persoonlijke doel.

general.days.zaterdag

1 april

groepsles eGym

06:00 - 07:00

eGym

60 min

eGym

groepsles Grit Strength

06:45 - 07:15

Grit Strength

30 min

Martin

Groepsleszaal

groepsles eGym

07:00 - 08:00

eGym

60 min

eGym

groepsles Les Mills Core

07:15 - 07:45

Les Mills Core

30 min

Martin

Groepsleszaal

groepsles Online Essentrics

07:30 - 08:30

Online Essentrics

60 min

Online

Kom langs voor een rondleiding

Wil je weten of deze SportCity bij je past? We laten je de club graag zien. Zo maak jij vrijblijvend kennis met ons en wij met jou. Het is een goed moment om al je vragen te stellen en de sfeer vast te proeven. Stuur ons een mail met je naam en nummer o.v.v. ‘Rondleiding’. Dan bellen we je om een afspraak te maken.

Bekijk de foto's van SportCity Tilburg

"Wat SportCity Tilburg zo uniek maakt is de gezellige sfeer in de lounge, de aparte FunXtionruimte waar je heel je lichaam kunt trainen en het eGym-circuit, een training waar alle apparaten op jouw doelstelling zijn ingesteld."

Bea

Clubmanager SportCity Tilburg

SportCity apparaten

High-tech fitness

Onze alles-in-éénsportbestemming is voorzien van ARTIS-fitnessapparatuur van Technogym. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken en social media te gebruiken. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring.

SportCity sauna

Ontspannend de sauna in

Na een zware work-out of school/werkweek ben je vast toe aan wat ontspanning. In de meeste van onze clubs kun je genieten van een welverdiend saunabezoek. Kom tot rust in onze wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

vinyasa yoga groepsles

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan meer balans in je leven? Bij SportCity vind je de yogales die bij je past. Kies voor een krachtige dynamische les (bijvoorbeeld vinyasa of ashtanga) als je aan je flexibiliteit en kracht wilt werken. Liever onthaasten? Na een yin-sessie of meditatie ben je weer helemaal relaxed.

Loading map

Contact

Adres

Professor Goossenslaan 22

5022 DM Tilburg

Route
SportCity logo