Header yoga groepsles

Yoga in Assen

  Loop je in het centrum van Assen, dan heb je het gevoel dat je in een schilderij bent beland. Prachtige historische gebouwen op de kades en een pittoreske binnenhaven. Voor cultuur ga je natuurlijk naar het Drents museum. En ook natuurliefhebbers komen aan hun trekken: net buiten de stad ligt het uitgestrekte Nationaal park Drentsche Aa, waar bossen, beekdalen en heide elkaar afwisselen. Genoeg te doen dus! En na een actieve dag kom je helemaal tot rust bij de groepsles Yoga bij SportCity in Assen.

  Over yoga in Assen

  Veel mensen gingen je al voor en ontdekten dat yoga dé perfecte manier is om lichaam en geest te ontspannen. Zoek je een sportschool waar je ook groepslessen Yoga kunt volgen? Dan ben je bij SportCity in Assen aan het goede adres. Met een zeer voordelig Fitness & Groepslessen lidmaatschap kun je hier yoga lessen eenvoudig combineren met fitness. Maar je mag ook alle andere live groepslessen volgen die SportCity aanbiedt. En dat bij verschillende vestigingen in Nederland, afhankelijk van jouw lidmaatschap.

  Yoga groepslessen bij SportCity

  Zoek je een manier om meer rust in je hoofd te krijgen en tegelijk je lichamelijke gezondheid te verbeteren? Dan heb je het nu gevonden: de groepslessen yoga bij SportCity zijn namelijk precies wat je zoekt! De groepsles Yoga bij SportCity in Assen is voor iedereen toegankelijk. De les wordt begeleid door een gecertificeerde yoga-instructeur, die je uitlegt hoe je de verschillende houdingen moet uitvoeren. Je krijgt ademhalingsoefeningen, die je ook kunt toepassen als je stress hebt. Daarnaast werk je aan een goede lichaamshouding en aan sterke en soepele spieren en gewrichten.

  Wat is een groepsles yoga?

  Bij een groepsles yoga voer je verschillende yoga houdingen en oefeningen uit. Iedereen kan meedoen aan de groepsles yoga bij SportCity, je ervaring, leeftijd of geslacht maakt niet uit. Lenig zijn is ook niet nodig, dat komt na verloop van tijd vanzelf. Je werkt tijdens een groepsles yoga aan je:

  • Lichaamshouding

  • Ademhaling

  • Concentratievermogen

  • Souplesse en flexibiliteit

  Verschillende yogavormen

  Bij SportCity in Assen kun je aan meedoen met Yoga en Power yoga. Yoga is een low impact les met diverse oefeningen en ademhalingstechnieken. Power Yoga is ideaal wanneer je fysieke inspanning wil combineren met ontspanning. Deze yogavorm maakt je leniger en sterker waardoor je conditie aanzienlijk verbetert.

  Wanneer is een yoga groepsles geschikt voor jou?

  Herken je dit: je hebt het elke dag heel druk met van alles en vergeet eigenlijk te ontspannen. Je merkt dat je schouders en nek vaak vast zitten en dat je ademhaling ook niet altijd even rustig is. Dan wordt het hoog tijd voor een groepsles yoga! Gun jezelf een rustmoment en kom ook  werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam. 

  Yoga is voor iedereen

  Kom even helemaal tot jezelf bij een groepsles yoga bij SportCity in Assen. Iedereen is van harte welkom bij de les, of je nu voor het eerst op de yogamat gaat zitten of al jaren bezig bent. Onze gecertificeerde instructeur begeleidt je bij de oefeningen en geeft je een alternatief als het even niet lukt. Een groepsles yoga is bovendien heel gezellig: sporten in een groep helpt je om gemotiveerd te blijven en in je ritme te blijven.

  Hoe ziet een yogales in Assen eruit?

  De groepsles yoga bij SportCity in Assen kost je ongeveer een uurtje van je tijd. Dat uur breng je door in een ruime zaal, onder leiding van een gecertificeerde yoga-instructeurs en in gezelschap van nog zo’n 25 yoga liefhebbers. Samen gaan jullie aan de slag om lichaam en geest met elkaar in balans te brengen.

  Het uitvoeren van de verschillende houdingen (asana’s) heeft een ontspannende uitwerking op je lichaam. Je leert ook beter omgaan met alle gedachten die in je hoofd omgaan. Door yoga te beoefenen vind je meer rust en balans en daar heb je ook in het dagelijks leven veel plezier van.

  Vind je het moeilijk om tot rust te komen en te ontspannen? Geniet dan eens van een weldadige groepsles yoga bij SportCity in Assen. Door aan yoga te doen vergroot je je geestelijke en je fysieke welzijn. Mooi meegenomen: yoga helpt bij het krijgen van een goede lichaamshouding, waardoor rug- en nekklachten verminderen. Kom het aan den lijve ondervinden. Wedden dat je nooit meer wat anders wilt?

  Waarom yoga bij SportCity in Assen?  

  Alle voordelen van yoga hebben we je hiervoor al gegeven. De groepsles yoga bij SportCity in Assen heeft nog extra voordelen. Ze zijn voor iedereen, van elk niveau, toegankelijk en worden gegeven door enthousiaste en gecertificeerde instructeurs. Bij SportCity kun je op elk moment in het jaar instromen op je eigen niveau. Met je Fitness & Groepslessen lidmaatschap maak je onbeperkt gebruik van alle faciliteiten en volg je alle groepslessen die je maar wilt. 

  De goedkoopste sportschool van Assen

  Met een Fitness & Groepslessen lidmaatschap mag je komen trainen bij verschillende SportCity sportscholen in Nederland, afhankelijk van jouw lidmaatschap. Er is dus altijd wel een sportschool bij jou in de buurt waar je yoga groepslessen kunt volgen. Daarnaast mag je met hetzelfde lidmaatschap onbeperkt fitnessen en al onze andere groepslessen volgen. Met de gratis SportCity app heb je bovendien toegang tot online videolessen. Volg waar je ook maar bent online yoga lessen en geniet van een moment voor jezelf. 

  Veelgestelde vragen over yoga groepsles in Assen

  Ik heb last van rug- en bekkenklachten. Kan ik meedoen met de yoga groepslessen? Dat kan zeker. Er zijn verschillende houdingen die het gebied rond je heupen en onderrug soepeler maken waardoor de klachten verminderen. Yoga kan daardoor een positief effect hebben op rug- en bekkenklachten. Neem bij bekkenklachten wel altijd eerst contact op met je specialist om te overleggen of het verstandig is dat je aan yoga gaat doen.

  Is yoga te combineren met intensief sporten? Yoga is prima te combineren met andere sporten. Door yoga te beoefenen, verbeter je je kracht, balans, uithoudingsvermogen en ademhaling. Daar heb je alleen maar profijt van bij het beoefenen van andere sporten.

  Wat doet een groepsles yoga voor mijn lichaam? Tijdens de groepsles yoga werk je aan lenigheid, spierversterking en ontspanning en spierversterking. Het is goed voor lichaam en geest. Yoga is ook geschikt als je een sportblessure hebt, maar toch soepel en lenig wilt blijven.

  Ik ben nog nooit in een sportschool geweest, is dat een probleem? Nee hoor, helemaal niet. Eens moet de eerste keer zijn! SportCity biedt fitness, groepslessen en trainingen voor iedereen. Het maakt daarbij echt niet uit of je beginner of gevorderd bent. Kom gewoon lekker trainen of een groepsles volgen. Je zult zien hoe leuk het is. In onze zalen staat gebruiksvriendelijke fitness- en cardio-apparatuur van topmerken. Als je de eerste keer komt trainen, kun je een afspraak maken met een instructeur. Die helpt je graag op weg en staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

  0 clubs gevonden