Header desktop- cardio

Technogym Apparatuur

  Bij SportCity zijn we altijd op zoek naar manieren om jouw fitnesservaring te verbeteren en inspirerender te maken. Of je nu net begint aan je fitnessreis of al een doorgewinterde sporter bent, onze nieuwe apparatuur is voor iedereen makkelijk te bedienen. Allemaal zijn ze gebruiksvriendelijk en veelzijdig, zodat je op je eigen tempo kunt trainen.

  booty workout leg curl

  Apparatuur om je billen te trainen

  Er zijn eindeloos veel redenen om je bilspieren te trainen. Wist je dat je bilspieren bijvoorbeeld belangrijk zijn voor je stabiliteit en je rug? Bij SportCity kun je op jouw manier op de nieuwste apparatuur een booty work-out doen. Kom eens gezellig langs en ontdek op je gemak de apparatuur in je club!

  Technogym apparatuur uitleg gewichten instellen

  Zo stel je gemakkelijk de Technogym apparatuur in

  Smart Pin – Met deze slimme pin pas je handmatig de workload aan. Elke volgende gewichtsplaat is steeds de helft zwaarder dan de voorgaande, zodat je de belasting geleidelijk en soepel kunt opvoeren. Ideaal om je training precies af te stemmen op wat jij nodig hebt, stap voor stap.

  Technogym apparatuur uitleg stoelinstelling

  Easy Setup - Met de gele hendels, pinnen en bedieningsknoppen wordt het aanpassen van je apparatuur eenvoudiger dan ooit. De stoelverstellingen zijn stil, soepel en comfortabel.

  technogym apparatuur uitleg handdoekhouder

  Handdoekvergrendeling - De handdoekvergrendeling zorgt ervoor dat je handdoek netjes op zijn plek blijft tijdens het sporten. Handig toch?

  technogym apparatuur uitleg schouder vlag

  Visual Flags - De visual flags op schouderhoogte maken het makkelijk om de juiste lichaamspositie te vinden op de apparatuur. Zorg dat je schouders gelijk zijn aan de flags; zo niet, verstel het apparaat eenvoudig naar de juiste hoogte voor jou.

  Veelgestelde vragen over apparatuur

  Hoe stel ik fitnessapparaten in voor mijn lichaamslengte?

  Zorg ervoor dat je comfortabel zit of staat. Pas de apparatuur aan tot alles goed voelt – het is belangrijk dat je knieën, armen en rug allemaal in de juiste houding zijn. Oriënteert je vooral aan de visual flags op de apparatuur. Ons team helpt je graag met een persoonlijke instelling!

  Welke apparaten zijn het beste voor het trainen van specifieke spiergroepen?

  Elk apparaat in onze gym is ontworpen voor specifieke spieren. Kijk naar de plaatjes op de apparatuur die aangeven welke spiergroepen je traint. Wil je je focus op de benen, armen of misschien wel de buikspieren leggen? Vraag ons om advies en we wijzen je de juiste apparaten aan.

  Wat is een fijne frequentie om de apparatuur te gebruiken voor een goed gevoel?

  Alle beetjes helpen! Wij zijn trots op je voor iedere training die je doet. Wil je zichtbaar resultaat zien, probeer dan minimaal 3 keer per week een mix van cardio en krachttraining te doen. Begin met sessies van minstens 30 minuten en bouw het op. En vergeet niet, elke beweging telt richting jouw geluk en gezondheid.

  SportCity is er voor je. Lees meer over: