Header Leiden Lammenschans

Sportschool Helmond

  In dit artikel

  1.

  2.

  3.

  4.

  Bij SportCity in Helmond draait alles om actief bezig zijn en bewegen. Onze club aan de Europaweg is niet alleen een sportschool, maar ook een plek waar je kunt ontspannen en genieten. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een gezonde en plezierige levensstijl. Stap binnen en ontdek het zelf.

  Ben je op zoek naar de beste sportschool in Helmond?

  Als je aan je gezondheid wilt werken, is de keuze voor de juiste sportschool van groot belang. Hier komt SportCity in beeld. Onze clubs zijn jouw partner op weg naar jouw behoeftes. Met een uitgebreid aanbod van cardio- en fitnessfaciliteiten, professionele begeleiding en diverse groepslessen, helpen we je om je fitnessdoelen te behalen. Jouw niveau en plezier staan altijd centraal. Of je nu wilt werken aan kracht, uithoudingsvermogen of ontspanning, SportCity biedt de perfecte omgeving. We begrijpen dat het moderne leven druk kan zijn. Daarom biedt SportCity Helmond flexibele openingstijden, zodat je kunt trainen op momenten die bij jou passen. Of je nu een vroege vogel bent of liever 's avonds sport, bij ons kun je je trainingstijd aanpassen aan je schema. Bij SportCity Helmond geloven we in de kracht van een hechte gemeenschap. Ongeacht je niveau of doelen, hier vind je gelijkgestemde individuen die je zullen aanmoedigen en inspireren tijdens je fitness reis. Samen werken we aan een gezonde levensstijl en vieren we elkaars successen.

  SEO boksen

  Ben je op zoek naar de goedkoopste sportschool in Helmond?

  Bij SportCity begrijpen we dat gezondheid toegankelijk moet zijn voor iedereen. Onze filosofie is gebaseerd op het idee dat beweging en welzijn niet duur hoeven te zijn. Met ons Fitness abonnement krijg je onbeperkte toegang tot onze hoogwaardige faciliteiten. Ook heb je met al onze abonnementen toegang tot alle live groepslessen van SportCity. SportCity is niet zomaar een sportschool. Het is een buurthuis waar je wordt omringd door gelijkgestemden. We begrijpen dat jouw fitnessreis uniek is en we willen je ondersteunen in het bereiken van je doelen, ongeacht je achtergrond, niveau of leeftijd. Onze missie gaat verder dan alleen het aanbieden van fitnessfaciliteiten. We creëren een omgeving waarin je je op je gemak voelt, waar je kunt ontspannen na een training en waar je onderdeel uitmaakt van een gemeenschap die elkaar motiveert en inspireert.

  Waar vind je een SportCity sportschool in Helmond?

  Onze diverse locaties, waaronder die in Helmond, zijn er om jou te ondersteunen bij het behalen van jouw fitnessdoelen. Je hebt toegang tot een breed scala aan faciliteiten, waaronder cardio- en fitnessruimtes, fitnessattributen, plate loaded apparatuur, functionele zones en het krachtige Hammer Strength Power Rack. Bovendien kun je deelnemen aan gevarieerde groepslessen, die jouw trainingservaring naar een hoger niveau tillen.

  SportCity Helmond

  Onze SportCity sportschool in Helmond bevindt zich aan de Europaweg, nabij het bedrijvenpark. Bereikbaarheid is geen probleem: je kunt de N270 nemen richting Helmond west, of via de Mierloseweg naar onze club rijden. Voel je vrij om eens binnen te stappen en kennis te maken met ons uitgebreide sportaanbod. Of nog beter, probeer het zelf uit met een dagpas.

  SportCity Eindhoven noord

  Als je bereid bent om buiten Helmond te reizen voor je workout, dan verwelkomen we je graag in onze Eindhoven noord locatie. Hier, aan de Bisschop Bekkerslaan, vlakbij het winkelcentrum, staat onze SportCity club voor je klaar. Dankzij de gunstige ligging nabij de John F Kennedylaan, is deze locatie gemakkelijk te bereiken.

  SportCity Eindhoven centrum

  Woon of werk je in het bruisende centrum van Eindhoven? Waarom kom je dan niet langs bij onze SportCity sportschool in Eindhoven centrum? Je vindt ons aan de Mecklenburgstraat, op een steenworp afstand van het Anne Frankplantsoen. Dankzij de nabijgelegen Edenstraat en Mecklenburgstraat is onze club uitstekend bereikbaar.

  SportCity in Den Bosch

  Voor degenen die regelmatig in Den Bosch vertoeven, is er onze SportCity sportschool aan de Brederostraat. Deze club is strategisch gelegen nabij het Zuiderpark in Den Bosch zuid. De route via de Gestelseweg, Maastrichtseweg en de Van Veldekekade leidt je moeiteloos naar onze locatie.

  SportCity in Roermond

  Voor wie Roermond regelmatig bezoekt, hebben we goed nieuws: je kunt ook sporten bij onze SportCity sportschool aan de Schaarbroekerweg. Deze club, gelegen in Broekhin, bevindt zich dicht bij de A73 en de N270. Bovendien ligt de club aan de noordkant van de stad, op steenworp afstand van de Designer Outlet in Roermond. Wil je het uitproberen? Vraag gerust een dagpas aan en kom een keer proefsporten.

  Veelgestelde vragen over SportCity in Helmond

  Wat is een betaalbare sportschool in Helmond? 

  Bij SportCity sport je tegen een vaste, betaalbare prijs per maand. Met ons abonnement krijg je ongelimiteerde toegang tot onze uitgebreide fitnessfaciliteiten. Als je op zoek bent naar een combinatie van fitness en groepslessen, bieden onze abonnementen de perfecte balans. Je kunt namelijk onbeperkt groepslessen volgen met al onze abonnementen. 

  Hoe vind ik een geschikte sportschool in Helmond? 

  De keuze voor een sportschool is persoonlijk. Het draait om het vinden van een plek die past bij jouw behoeften en doelen. Bij SportCity hechten we waarde aan een ondersteunende omgeving waarin iedereen zich thuis voelt. Kom gerust langs om de sfeer te proeven en zelf te ervaren of onze club bij jou past.

  Heeft de SportCity sportschool in Helmond ruime openingstijden? 

  Absoluut. Onze club in Helmond opent al om 7:00 uur 's ochtends doordeweeks en om 9:00 uur in het weekend. Bovendien kun je doordeweeks tot 22:00 uur bij ons terecht. Zo kun je je trainingen inpassen in je drukke schema en op jouw gewenste momenten werken aan je welzijn.

  0 clubs gevonden