Personal Fitplan

Al sinds jaar en dag zetten wij ons bij SportCity voor 100% in om u te helpen bij het verbeteren van uw gezondheid en het behalen van uw persoonlijke sportdoelen. Dat noemen wij persoonlijke begeleiding. Om die doelen ook echt te bereiken, hebben we het Personal Fitplan. Uiteraard zit ook dit bij uw abonnement inbegrepen!

Het Personal Fitplan is een begeleidingsprogramma van 8 weken waarin uw beweegplan op maat wordt vastgelegd. Er staat precies in welke trainingsactiviteiten u gaat doen om uw persoonlijke doel te behalen. Om dat inzichtelijk te maken, worden verschillende metingen gedaan. Wij meten uw lengte, gewicht, BMI, buikomvang, vetpercentage en conditie. Om uw voortgang bij te houden, plannen we twee vervolgafspraken in. In week 4 wordt de voortgang geëvalueerd en in week 8 kijken we of de doelstelling is behaald. Dit alles komt in een overzichtelijk begeleidingsboekje te staan. En als u uw doel heeft behaald, kunt u eventueel direct starten met een nieuw Personal Fitplan. Welk Personal Fitplan kiest u?

Vraag uw Personal Fitplan aan

Personal Fitplan Afvallen

Door de jaren heen komen veel mensen ongemerkt kilo's aan. Door zittend werk, minder gezond eten (en drinken), te weinig bewegen, zwangerschap, noem maar op. Het Personal Fitplan Afvallen helpt u die extra kilo's kwijt te raken, door een goede combinatie van voedingstips en een persoonlijk trainingsschema met spierverstevigende en conditie-oefeningen. Varieer daarnaast tussen groepsles en kracht- en cardio-apparaten. Dat maakt het afwisselend en beter vol te houden. In het Personal Fitplan Afvallen passen de groepslessen BodyPump, BodyShape, BodyStep, Spinning, RPM, Zumba en SH'BAM.

Personal Fitplan Kracht

Wilt u wat meer spierkracht ontwikkelen om die zware boodschappentassen te kunnen tillen? Of wilt u meer zichtbare spieren ontwikkelen voor een betere look? Dan is het Personal Fitplan Kracht u op het lijf geschreven, want bij al deze doelstellingen werkt u aan meer spiermassa en gezondere, krachtigere spieren. Wie denkt dat krachttraining meer iets is voor mannen, heeft het mis. Als u gewicht wilt verliezen, helpt zowel kracht- en cardiotraining. Juist de combinatie van toesteloefeningen,en groepslessen, waaronder BodyPump, BodyCombat, BodyAttack, BodyBalance, BodyShape en Bootcamp zorgt voor het beste resultaat.

Personal Fitplan Energie

Heeft u het gevoel dat u wel wat extra energie kunt gebruiken? Het Personal Fitplan Energie zorgt ervoor dat u zich de hele dag beter voelt, minder emotioneel bent, beter slaapt en zelfs makkelijker afvalt. Door regelmatig te sporten zorgt u voor meer zuurstofopname in uw lichaam. En hoe meer zuurstof naar uw spieren en cellen wordt getransporteerd, hoe beter uw conditie is. Verbeter uw conditie met hoge intensiteit-training en doe mee met een groepsles BodyStep, BodyPump, BodyShape, Zumba, SH'BAM, Spinning of RPM.

Personal Fitplan Vitaliteit

Wilt u zich fitter en mentaal sterker voelen? Wilt u werken aan uw vitaliteit en mobiliteit. Dan is het Personal Fitplan Vitaliteit echt iets voor u. Vitaliteit betekent levenskracht en is een combinatie van positieve elementen die met elkaar in balans zijn. Een goede lichamelijke conditie, voldoende (nacht)rust, gezonde voeding, sterke sociale banden en een positieve instelling zorgen voor een goed evenwicht en een groeiend welzijnsgevoel. Een vitaal mens heeft balans in lijf, hoofd, hart en ziel. Het Personal Fitplan Vitaliteit helpt u deze balans te herstellen, o.a. met groepslessen zoals BodyVive, Yoga en Pilates.

Personal Fitplan Balans

Heeft u een onrustig gevoel in uw lichaam? Kunt u uw werkstress niet kwijt en komt u maar niet toe aan ontspanning? Het Personal Fitplan Balans omvat een compleet programma met training, wellness en voedingsrichtlijnen en is erop gericht om te ontstressen en te leren hoe u zich kunt ontspannen. De trainingen en oefeningen die u gaat doen, zijn gericht op een betere balans tussen uw lichaam en geest. Groepslessen die hieraan gerelateerd zijn: Yoga, Pilates en BodyBalance.