Header Leiden Lammenschans

Sportschool Leiden

  In dit artikel

  1.

  2.

  3.

  Als je op zoek bent naar een sportschool in Leiden, dan is SportCity dé plek waar je moet zijn. Bij SportCity hechten we waarde aan een inclusieve sfeer en zijn we ervan overtuigd dat iedereen welkom is, ongeacht je achtergrond, leeftijd of fitnessniveau. Ons doel is om jou te helpen je actiever en gelukkiger te voelen door te bewegen, en dat doen we op een persoonlijke en ongedwongen manier.

  Leiden, een stad met een rijke geschiedenis en bruisende energie, biedt de ideale omgeving om jouw fitnessdoelen te bereiken. Naast de prachtige grachten en historische gebouwen, heeft Leiden een levendige sportcultuur en een gemeenschap die graag gezond en fit blijft. SportCity is trots om deel uit te maken van deze stad en biedt een plek waar je je meteen thuis voelt en kunt ontspannen.

  Ben jij op zoek naar de beste sportschool in Leiden?

  Zoek niet verder, want bij SportCity ben je aan het juiste adres! Wij bieden niet alleen de beste sportschool in Leiden, maar ook een plek waar iedereen zich thuis voelt. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint aan je fitness reis, bij SportCity staan we klaar om je te ondersteunen en te motiveren.

  Leiden, een stad die doordrenkt is van geschiedenis en bruisend van energie, vormt het ideale decor voor jouw sportieve avontuur. Bij SportCity combineren we hoogwaardige faciliteiten met een warme en gastvrije sfeer. We geloven in de kracht van gemeenschap en willen jou helpen om je fitnessdoelen te bereiken, terwijl je geniet van alles wat deze levendige stad te bieden heeft.

  Of je nu wilt werken aan je kracht, uithoudingsvermogen of flexibiliteit, bij SportCity vind je alles wat je nodig hebt. Onze deskundige instructeurs staan klaar om je te begeleiden en te inspireren tijdens je fitness reis. Bovendien bieden we een breed scala aan groepslessen, waar je samen met gelijkgestemde sporters kunt trainen en jezelf kunt uitdagen.

  Bij SportCity is iedereen welkom. We streven ernaar om een inclusieve en ondersteunende omgeving te creëren waarin jij je op je gemak voelt en jezelf kunt zijn. Of je nu alleen traint, deelneemt aan groepsactiviteiten of nieuwe sportvrienden maakt, je zult merken dat SportCity meer is dan alleen een sportschool.

  Dus, als jij op zoek bent naar de ultieme sportschool ervaring in Leiden, waar je jouw passie voor sport kunt ontdekken en jezelf kunt uitdagen, kom dan langs bij SportCity. Laat ons je begeleiden op jouw weg naar succes en geniet tegelijkertijd van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft. Maak vandaag nog kennis met SportCity en ontdek de mogelijkheden die voor je open liggen. "We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze levendige sportgemeenschap in Leiden!"

  Sporten voor studenten 

  Leiden is een echte studentenstad en ook studenten willen graag sporten. Met onze lage prijzen en ons uitgebreide aanbod is SportCity Leiden ook de ideale sportschool voor studenten aan de universiteit of hogeschool. Neem gezellig een vriend of vriendin mee en kom samen sporten! Voor studenten hebben wij een apart abonnement waardoor je voordelig een jaar lang bij SportCity kunt sporten.

  Train op jouw manier

  Of je nu wilt werken aan je spierkracht of juist graag elke dag een groepsles volgt, bij SportCity kan het allemaal. Train op jouw manier! Met of zonder begeleiding, in een groep of liever individueel. Met ons lidmaatschap kun je onbeperkt sporten maar ook groepslessen volgen. Groepslessen kun je live, online maar ook in onze gratis SportCity app volgen. Kies zelf wat je het fijnst vindt. 

  Leiden

  Ben jij opzoek naar de goedkoopste sportschool in Leiden?

  Bij SportCity draait alles om jou. We begrijpen dat je op zoek bent naar een sportschool die niet alleen betaalbaar is, maar ook voldoet aan jouw behoeften en verwachtingen. Daarom hebben we hoogwaardige faciliteiten met de nieuwste fitness- en cardio-apparatuur, zodat je effectief en gevarieerd kunt trainen. Bovendien bieden we een breed scala aan groepslessen, waar je kunt deelnemen aan dynamische workouts onder begeleiding van ervaren instructeurs.

  Wat SportCity echt onderscheidt, is onze toewijding aan jouw succes. Onze deskundige trainers staan altijd klaar om je te helpen bij het stellen van realistische doelen, het ontwerpen van een persoonlijk trainingsprogramma en het bieden van de nodige motivatie en ondersteuning om je vooruitgang te stimuleren. Bij SportCity ben je geen nummer, maar een gewaardeerd lid van onze sportgemeenschap.

  Bovendien geloven we in het creëren van een positieve en stimulerende omgeving waarin jij je op je gemak voelt en jezelf kunt uitdagen. Onze sportscholen zijn niet alleen uitgerust met state-of-the-art faciliteiten, maar ook met comfortabele ruimtes waar je kunt ontspannen na je workout. Daarnaast organiseren we regelmatig sociale evenementen en activiteiten, zodat je nieuwe sportvrienden kunt maken en deel kunt uitmaken van een levendige gemeenschap.

  Waar vind je een SportCity club in Leiden? 

  Als je wilt sporten bij een sportschool in Leiden, dan kun je terecht bij een van onze vijf  SportCity clubs. Onze clubs zijn goed bereikbaar en bieden voldoende parkeergelegenheid. Bovendien kun je met ons plus  lidmaatschap ook trainen bij al onze SportCity clubs in heel Nederland.

  SportCity Leiden Lammenschans 

  In de wijk Roodenburgerdistrict, in de buurt Tuinstadwijk, vind je SportCity Lammenschansweg. Deze club is uitstekend bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

  Wanneer kun je terecht bij SportCity Leiden Lammenschans? SportCity Leiden Lammenschans is de dichtstbijzijnde club als je in één van de volgende wijken in Leiden woont:

  • Roodenburgerdistrict, met de buurten Meerburg, Rijndijkbuurt, Professorenwijk Oost, Burgemeesterswijk, Professorenwijk West, Tuinstadwijk, Cronestein, Klein Cronestein, Roomburg en Waardeiland.

  • Bos en Gasthuisdistrict, met de buurten Vreewijk, Haagweg Noord, Gasthuiswijk, Fortuinwijk Noord, Boshuizen, Oostvliet, Haagweg Zuid en Fortuinwijk Zuid.

  • Stevenshofdistrict, met de buurten Schenkwijk, Kloosterhof, Dobbewijk Noord en Dobbewijk Zuid.

  Bij SportCity Leiden Lammenschans vind je een uitgebreide fitnessruimte met moderne apparatuur, een Free Weight Zone voor het trainen met losse gewichten en een FunXtion functionele zone. Daarnaast hebben we een groepsleszaal waar we live groepslessen van Les Mills aanbieden, evenals verschillende cardio-apparaten. Je kunt zowel live als virtual spinning lessen volgen en meedoen aan het buikspierkwartier. Ervaar het zelf met een dagpas bij SportCity Leiden Lammenschans!

  SportCity Leiden Groenoord 

  De andere club van SportCity in Leiden is SportCity Leiden Groenoord, gelegen in de gelijknamige buurt aan de Willem de Zwijgerlaan. Ook deze club is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeermogelijkheden.

  Bij SportCity Leiden Groenoord kun je zeven dagen per week terecht voor fitness, cardio, live groepslessen van Les Mills en live en virtuele spinning lessen. Daarnaast kun je gebruikmaken van de fitness attributen in de FunXtion functionele zone. Na het trainen kun je ontspannen in de SportCity lounge en daarna heerlijk douchen, zodat je weer fris en energiek verder kunt met je dag. Wanneer kun je terecht bij SportCity Groenoord? SportCity Groenoord is de beste keuze voor jou als je in de volgende wijken van Leiden woont:

  • Leiden Noord, met de buurten Groenoord, Noorderkwartier en De Kooi.

  • Stationskwartier.

  • Merenwijkdistrict, met de wijken Slaaghwijk, Zijlwijk Zuid, Zijlwijk Noord, Merenwijk Centrum, Leedewijk Zuid en Leedewijk Noord.

  • Boerhavedistrict, met de buurten Pesthuiswijk, Raadsherenbuurt, Houtkwartier, Vogelwijk en Leeuwenhoek.

  Andere wijken in Leiden

   Woon je in één van de andere wijken van Leiden, zoals Binnenstad Zuid (met de Pieterswijk, Academiewijk, Levendaal West en Levendaal Oost), Binnenstad Noord (met De Camp, Marewijk, Pancras West, Pancras Oost, d'Oude Morsch, Noordvest, Havenwijk Noord, Havenwijk Zuid, Molenbuurt en De Waard), of Morsdistrict (met Transvaalbuurt, Hoge Mors en Lage Mors)? Dan zijn zowel SportCity Lammenschans als SportCity Groenoord dichtbij voor jou. Probeer ze allebei eens uit en kies je favoriet, of wissel lekker af. Met je SportCity lidmaatschap ben je welkom in al onze clubs in Nederland!

  Leiden Steenschuur

  Bij SportCity Leiden Steenschuur ben je altijd welkom: of je nu op zoek bent naar de gezelligheid van onze club, een duidelijk doel voor ogen hebt of gewoon lekker af en toe wil bewegen. We helpen je graag en staan voor je klaar wanneer je vragen hebt of advies wil over onze groepslessen. 

  Voor of na je bezoek kun je genieten van een gratis kopje koffie in onze social corner. Je ontmoet hier andere leden of je checkt even je mail. 

  Onze club ligt midden in de stad en zit in de oude opstandingskerk: een prachtige plek om je training te doen. Je kunt bij ons kiezen uit lessen als yoga, dans en spinning. Maar ook voor de traditionele kracht en cardio-apparatuur ben je aan het goede adres.

  Leiden Anthony Fokkerweg

  Bij SportCity Anthony Fokkerweg ben je altijd welkom: of je nu op zoek bent naar de gezelligheid van onze club, een duidelijk doel voor ogen hebt of gewoon lekker af en toe wil bewegen. 

  Bij ons volg je veel verschillende groepslessen én kun je een gezellig potje squashen. We bieden kinderopvang en een heerlijke sauna waarin je voor of na je bezoek lekker kunt ontspannen.  We zitten om de hoek van het treinstation en het busstation én je parkeert gratis voor de deur. We helpen je graag en staan voor je klaar wanneer je vragen hebt of advies wil over onze groepslessen. Kom je snel langs? De thee staat klaar!

  Leiden Vlietlijn

  Bij SportCity Vlietlijn herkennen we je als je binnenstapt. Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel en we vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt op onze club. We staan daarom altijd voor je klaar: of je nu vragen hebt over onze groepslessen, wil weten of je een oefening goed uitvoert of als je gewoon zin hebt in een praatje en een vers gezette kop koffie. 

  Voor of na je bezoek kun je namelijk lekker naar onze sauna of in onze social corner neerploffen met thee en een krantje. We bieden daarnaast onder andere kinderopvang, gratis parkeren en maar liefst 150 verschillende groepslessen per week. Kies je voor hardlooplessen, groepsroeien of de verschillende yoga- en pilateslessen? 

  Natuurlijk ben je ook op je plek bij ons wanneer je kracht- of cardio-oefeningen wil doen. We helpen je graag. Kom je snel langs? 

  Veelgestelde vragen over sportscholen in Leiden

  Ik ben nog nooit naar een sportschool geweest, kan ik toch komen trainen? Absoluut! Bij SportCity traint iedereen op zijn eigen niveau, ongeacht of je een beginner of gevorderde sporter bent.

  Kan ik bij SportCity Leiden groepslessen volgen? 

  Bij SportCity begrijpen we dat het soms lastig kan zijn om jezelf gemotiveerd te houden tijdens het trainen. Daarom bieden we een breed scala aan groepslessen aan die je kunnen helpen om het vol te houden. Onze enthousiaste en gecertificeerde instructeurs staan klaar om je te begeleiden en te motiveren tijdens deze energieke lessen. Probeer het zelf met een dagpas en ontdek of onze groepslessen iets voor jou zijn. 

  Wat moet ik meenemen als ik kom sporten bij SportCity?

   Om te beginnen natuurlijk je motivatie! Daarnaast is het fijn om comfortabele sportkleding en -schoenen te dragen tijdens het trainen. Vergeet ook niet een handdoek mee te nemen, aangezien deze verplicht is in de fitnessruimte en bij de groepslessen. Een bidon is ook handig, die kun je vullen met kraanwater.

  Kan ik bij SportCity als student terecht?

  Zeker weten! Bij SportCity Rotterdam kun je al onbeperkt sporten vanaf €19,99 per maand. Met een studenten abonnement heb je ook toegang tot alle groepslessen en mag je 5 keer per maand iemand gratis meenemen!

  0 clubs gevonden

  SportCity vind je op meer dan honderd locaties door heel Nederland. Dus of je nu thuis, bij familie of op je werk bent: er is altijd wel een SportCity in de buurt. Ook in Leiden is elke club uniek. Het aanbod verschilt per locatie, maar we ontvangen je altijd met open armen. Waar je ook bent. Benieuwd naar het aanbod van jouw club? Kies er één hieronder.