Altijd al willen sporten op een locatie die écht uniek is? Dan zit je bij SportCity Eindhoven helemaal goed. Met heel veel trots presenteren we onze club in de H. Gerardus Majella kerk.

  • High-tech fitnessapparatuur
  • Breed aanbod aan live groepslessen
  • Het grootste yoga-aanbod van Nederland
  • Unieke locatie in de H. Gerardus Majella kerk

Adres en contact

Sint Gerardusplein 25

5644 NG Eindhoven
Route via Google Maps

Openingstijden

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct jouw plek in een van de groepslessen.

 

"Binnenstappen bij SportCity Eindhoven voelt als thuiskomen. We staan voor je klaar en je mag ons altijd je vragen stellen. We helpen je graag!"

Miranda

Clubmanager SportCity Eindhoven

Miranda

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding.

Bij SportCity zetten wij ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Program.

Stuur ons team

een email

Stel een vraag via

Facebook

Een paar van de vele redenen om bij SportCity Eindhoven lid te worden

High-tech fitness

Onze alles-in-éénsportbestemming is voorzien van ARTIS-fitnessapparatuur van Technogym. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken, social media te gebruiken en te trainen in virtuele 'outdoor' omgevingen; denk aan joggen door Central Park in New York of fietsen langs de Franse kust. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring.

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan een balans tussen je lichaam en geest? Doe eens mee met een van onze vele yogalessen. Kies voor een krachtige en dynamische yogales, of focus je op de beheersing van je lichaam om te onthaasten. Bij SportCity Eindhoven vind je de yogales die bij jou past.

Sporten op een unieke locatie

De H. Gerardus Majella kerk in Stratum, Eindhoven is in 1925 gebouwd. Sinds 2018 is SportCity Eindhoven in deze kerk gevestigd. De monumentale uitstraling is overal in de sportschool terug te zien, je werkt dus echt in een kerk aan je sportdoel. Uniek in Nederland!

Lid worden bij SportCity

Enthousiast geworden? Klik op onderstaande button en kies het abonnement dat het beste bij je past. We hopen je snel te zien bij één van onze clubs!

Kies je City Fit abonnement

Met City Fit kun je onbeperkt sporten waar, wanneer en met wie je maar wilt. We bieden de ideale combinatie tussen inspanning en ontspanning, met de zekerheid van professionele begeleiding.

4 weken

54 99

per 4 weken

1 jaar

47 99

per 4 weken

2 jaar

42 99

per 4 weken

Student

39 99

per 4 weken

8

"Mooi gebouw, fijne mensen, fijne combinatie yoga en fitness."

Nina, Eindhoven
8

"Gemoedelijk, deskundig en goede prijs-kwaliteitsverhouding."

Roger, Eindhoven
9

"De mooiste sportschool van Nederland. Zeer vriendelijk personeel en ze staan altijd voor je klaar. Zeer uitgebreide keuzes aan live groepslessen. En persoonlijke begeleiding."

Wim, Eindhoven