Een moderne fitnessclub in een uniek gebouw

Bij SportCity Leiden Steenschuur sport je op een unieke locatie. Het monumentale pand waarin de sportschool zich bevindt had voorheen de functie van een kerk: de Opstandingskerk. De architectonische ruimtewerking is gedeeltelijk intact gebleven, inclusief de abstracte, kleurrijke glas-in-loodramen. Dit maakt de sfeer al uniek, maar ook het team doet er alles aan om je welkom te laten voelen. Dit alles maakt SportCity Leiden Steenschuur een bijzondere plek om te sporten.

 • High-tech fitnessapparatuur
 • Het grootste yoga-aanbod van Nederland
 • Sporten in een prachtig, monumentaal pand

Leiden Steenschuur

Adres en contact

Openingstijden

Reserveren

Bekijk het rooster en reserveer direct je plek: 
Groepslessen

Een paar van de vele redenen om bij SportCity Leiden Steenschuur lid te worden

High-tech fitness

Onze alles-in-éénsportbestemming is voorzien van ARTIS-fitnessapparatuur van Technogym. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken, social media te gebruiken en te trainen in virtuele 'outdoor' omgevingen; denk aan joggen door Central Park in New York of fietsen langs de Franse kust. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring.

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan een balans tussen je lichaam en geest? Doe eens mee met een van onze vele yogalessen. Kies voor een krachtige en dynamische yogales, of focus je op de beheersing van je lichaam om te onthaasten. Bij SportCity Leiden Scheenstuur vind je de yogales die bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Al sinds jaar en dag zetten wij ons bij SportCity Leiden Steenschuur voor 100% in om je te helpen bij het verbeteren van je gezondheid en het behalen van je persoonlijke sportdoelen. Dat noemen wij persoonlijke begeleiding. We onderzoeken welke aanpak voor jou de beste is en welke trainingsvormen het beste aansluiten op jouw wensen. 

En nog veel meer

 • High-tech cardio- en krachtapparatuur
 • Houd je prestaties bij in de Cloud
 • Live groepslessen met instructeur
 • Het grootste Body & Mind aanbod van Nederland
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis wifi, kluisjes en douches
 • Heren- en dameskleedkamers
 • Buikspierplezier
 • Ruime openingstijden
 • City Café

"Ik ben supertrots op SportCity Leiden Steenschuur. Met mijn team maken we de sfeer heel toegankelijk en zorgen we dat onze leden komen en blijven sporten."

Özcan

Clubmanager SportCity Leiden Steenschuur

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding.

Zodat je komt sporten én blijft sporten

Bij SportCity zetten wij ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Program

Bel ons team

071-513 31 16

Stuur een email

[email protected]

Stel een vraag via

Facebook

"Een leuke persoonlijke sportschool waar je makkelijk contact maakt met medesporters en zeker door de gratis koffie blijven mensen ook langer plakken. De groepstraining FunXtion vind ik heel gaaf en er werken mensen met kennis wat erg prettig is."

Simone, Leiden

"De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam, waardoor je erg gemotiveerd blijft om te komen sporten. Ook is de keuze aan groepslessen erg fijn. Over het algemeen ben ik erg tevreden en nog nooit zo gemotiveerd geweest om te sporten."

Anne, Leiden

"SportCity Leiden Steenschuur heeft een warme, welkome sfeer en de klantvriendelijkheid en begeleiding waardeer ik enorm. Ook fijn dat er gratis sportdrank en koffie/thee wordt aangeboden."

Shanny, Leiden

Maak een vliegende start met je sportieve leefstijl

Tijdelijke aanbieding: sport tot september gratis

Kies je voor ons City Fit 1 of 2 jaar of City Student abonnement dan sport je tot september gratis. De gratis periode sporten valt binnen de looptijd van je abonnement en krijg je dus ook echt gratis. 

Bij al onze abonnementen ontvang je 50% korting op het inschrijfgeld (t.w.v. € 20,-). 

Kies je City Fit abonnement

Met City Fit kun je onbeperkt sporten waar, wanneer en met wie je maar wilt. We bieden de ideale combinatie tussen inspanning en ontspanning, met de zekerheid van professionele begeleiding.

2 jaar

39 50

per 4 weken

1 jaar

47 50

per 4 weken

4 weken

54 50

per 4 weken

Student

39 50

per 4 weken

8,1

93% van de 2445 beoordelingen beveelt SportCity aan

Onafhankelijk onderzoeksbureau Klantenvertellen.nl heeft op basis van de beoordeling en ervaring van onze leden een gemiddeld cijfer berekend.