Yoga oefeningen - SportCity (2)

Yoga: kies jouw favoriet

Er zijn verschillende groepslessen Yoga binnen de muren van SportCity. Maar wat zijn de verschillen en welke groepsles past het beste bij je? Een overzicht van de 5 belangrijkste.

Vinyasa Yoga

Deze yogastijl, ook wel PowerYoga genoemd, is een krachtige en dynamische yogales met veel lichamelijke uitdagingen.

Hatha Yoga

Hatha is voornamelijk gericht op beheersing van lichaam en geest, met als doel ‘onthaasten’. Daarnaast werkt het stressverlagend.

Bikram Yoga

Kenmerkend is de warme ruimte waarin de les wordt gegeven; tussen de 34 en 40 graden met een hoge luchtvochtigheid. Die warmte maakt jouw spieren flexibeler, dus minder kans op blessures. De hoge luchtvochtigheid zorgt er bovendien voor dat je meer gaat zweten, dat werkt ontgiftigend.

Pilates

Deze yogastijl werkt vanuit het centrum van jouw lichaam. Het legt de nadruk op lichaamscontrole en ondersteuning van met name de wervelkolom.

BodyBalance

Deze Les Mills-groepsles is een mooie allroundmix van verschillende yogastijle bij elkaar. Een fijne kennismaking!

Aanmelden Nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws, tips & trucs en fijnste deals? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

SportCity-app

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

Reserveer je clubbezoek, plan een groepstraining, bouw je persoonlijke trainingsschema en nog veel meer met de SportCity App. Download de App via de bovenstaande knop voor iOS of Android.

SportCity app