Header desktop- yoga favourite

Yoga: Kies jouw favoriet

  Er zijn verschillende groepslessen Yoga binnen de muren van SportCity. Maar wat zijn de verschillen en welke groepsles past het beste bij je? Een overzicht van de 5 belangrijkste.

  Vinyasa Yoga

  Deze yogastijl, ook wel PowerYoga genoemd, is een krachtige en dynamische yogales met veel lichamelijke uitdagingen. Het is een vloeiende vorm van Yoga waarin je lichaam beweegt op basis van je ademhaling.

  Hatha Yoga

  Hatha is voornamelijk gericht op beheersing van lichaam en geest, met als doel ‘onthaasten’. Daarnaast werkt het stressverlagend. Het is de oudste vorm van yoga waar de focus op rust en balans ligt.

  Yin Yoga

  Tijdens Yin Yoga houd je verschillende oefeningen langer vast vergeleken met andere vormen van yoga. Je verlegt je grenzen door je lichaam lang en uitgebreid de reken en streken. Na een Yin-sessie voelt je lijf als herboren.

  Pilates

  Deze yogastijl werkt vanuit het centrum van jouw lichaam. Het legt de nadruk op lichaamscontrole en ondersteuning van met name de wervelkolom. Pilates heeft elementen uit yoga, maar je doet tijdens een les ook krachtoefeningen. Tegelijkertijd is een juiste houding tijdens het uitvoeren van de oefeningen enorm belangrijk.

  BodyBalance

  BodyBalance is er voor iedereen die meer balans wil in het leven. Deze workout is geïnspireerd op yoga en is gericht op het verbeteren van je lijf én je geest. Tijdens deze les ga je aan de slag met het stretchen van je lijf en ben je bezig met oefeningen die geïnspireerd zijn op bewegingen uit Tai Chi en Pilates. BodyBalance is voor iedereen - of je nu net begint of al jaren rekt en strekt - geschikt.

  Wil je nog meer weten over de verschillende vormen van yoga die SportCity aanbiedt? Of wil je ontdekken welke andere groepslessen je bij ons kunt volgen? Bekijk dan ons uitgebreide groepslesaanbod voor body & mind!

  Yoga groepsles werken bij vacatures

  Een yoga lesje bij SportCity volgen?

  Heb je zin om mee te doen met een van onze yoga groepslessen, of wil je zelf ervaren hoe het is om bij SportCity te sporten? Bekijk dan een club bij jou in de buurt om te ontdekken welke groepslessen je kunt volgen, want elke club is uniek!