Kettlebel les - SportCity

Bootcamp in Den Haag

  Bootcamp team Den Haag, opgelet! In de mooie stad achter de duinen, vind je enorm veel leuke plekjes om te bootcamp. Leuk voor als je klaar bent met lekker slenteren over de boulevard van Scheveningen en ready bent voor wat actie. Het Binnenhof en de prachtige paleizen kunnen wachten, want jij wil niet winkelen of naar de horeca maar er keihard tegenaan gaan met een bootcamp in Den Haag..

  Fit worden en blijven op een leuke manier, dat wil iedereen. Vind je het saai om (alleen maar) aan de gewichten te hangen en heb je geen zin in pasjes in een klasje? Denk dan eens aan een Bootcamp les bij SportCity Den Haag. Elke les is anders en je sport soms ook lekker in de buitenlucht. Sporten in het Haagse Bos, Westbroekpark, Zuiderpark, de Paleistuinen of Kijkduin, leuker kunnen we het niet maken.

  Wat is Bootcamp?

  Bootcamp is een trainingsmethode waarbij je uitdagende oefeningen uitvoert. Daarbij werk je aan je uithoudingsvermogen, lenigheid en kracht. Tijdens een Bootcamp les train je je hele lichaam, dus je gebruikt vrijwel alle spiergroepen.

  Bootcamp is altijd anders 

  Het grote voordeel van de Bootcamp training: elke les is anders. Er zijn veel verschillende oefeningen, waarmee de instructeur steeds kan variëren. Het blijft dus elke les een verrassing wat je nu weer gaat doen. Goed voor de motivatie! Intervaltraining en hardlopen zijn min of meer vaste onderdelen, maar er komen ook verschillende fitnessoefeningen voorbij. Denk aan squatten, push ups, lunges, planken, sit ups en burpees. Wat wel altijd hetzelfde is, is dat je werkt aan je kracht, conditie en explosiviteit. 

  Wat zijn de effecten van Bootcamp les?

  Als je meedoet met Bootcamp lessen, merk je al na een paar lessen dat je conditie vooruit gaan. Je kunt oefeningen langer volhouden en wordt minder snel moe bij het hardlopen. Je spierkracht neemt toe. Het algemene effect is dat je sterker, fitter en strakker wordt. Je verbrandt veel calorieën, tussen de 500 en 800 per les. Daardoor kan het je helpen bij het afvallen. Het heeft een positief effect op je hele lichaam, sommige klachten kunnen er zelfs door verminderen. Met 1 of 2 keer Bootcamp groepslessen per week bereik je het beste resultaat. 

  Complete training

  Wil je eens wat anders dan fitness en cardiotraining? Bootcamp is een goed alternatief. Tijdens een pittige Bootcamp les versterk je je spieren én je traint je uithoudingsvermogen. Je kunt naast Bootcamp ook altijd fitness (blijven) doen om specifieke spiergroepen te trainen. Met een SportCity lidmaatschap kun je eenvoudig groepslessen Bootcamp en fitness voor een compleet andere training combineren.

  Wanneer is Bootcamp geschikt voor jou?

  Bootcamp is voor iedereen die samen met anderen wil werken aan kracht en uithoudingsvermogen. Of je nu beginner bent of al fanatiek aan het sporten bent, meedoen kan op elk niveau. Met een SportCity lidmaatschap kun je op elk moment beginnen met Bootcamp bij SportCity in Den Haag. Je motivatie tijdens de oefeningen krijg je van onze instructeurs en de andere deelnemers.

  Welke voordelen heeft een Bootcamp groepsles?

  • Bootcamp lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht je niveau

  • Bootcamp is afwisselend, geen les is hetzelfde

  • Je verbrandt flink wat calorieën tijdens een Bootcamp les (gemiddeld 500 - 800 calorieën per les)

  • Je werkt aan je spierkracht en aan je uithoudingsvermogen.

  • Bij goed weer train je lekker buiten, maar binnen kun je ook prima trainen.

  De Bootcamp-oefeningen heb je na een paar lessen helemaal onder de knie.

  Hoe ziet een Bootcamp les in Den Haag eruit?

  Een Bootcamp les van SportCity Den Haag duurt ongeveer een uur. Tijdens dat uur training doe je onder andere krachtoefeningen en intervaltrainingen. Je doet in een hoog tempo burpees, push ups en squats, of je gaat touwtje springen. De les is voorbij voor je het weet.

  Er is van alles mogelijk tijdens een Bootcamp training. Behoefte aan extra krachttraining? Gebruik dan de extra materialen zoals kettlebells, corebags en medicine balls. Maar ook je collega-bootcampers zijn prima trainingsmateriaal. En heb je zin om weer eens ouderwets los te gaan als een kind in de speeltuin? Bij de outdoor Bootcamp lessen kun je je hart ophalen. Daar maken we gebruik van de dingen die we tegenkomen onderweg, dus leef je uit op banken, picknicktafels of een ouderwets klimrek. Je zult versteld staan van wat je kan doen met een bankje of tafel!

  Nooit meer geen zin

  Word je al moe bij het idee van weer hetzelfde rondje langs dezelfde apparaten? Ben je niet goed in het onthouden van pasjes bij een groepsles? Dan is Bootcamp training echt wat voor jou! De enthousiaste, gecertificeerde groepsles instructeur houdt je bij de les en extra motivatie haal je uit je medesporters. De training is voor alle niveaus, dus de les is geschikt voor iedereen. Als je bijvoorbeeld langer bootcamp doet dan kun je de intensiteit van de oefeningen opvoeren. 

  Waarom Bootcamp bij SportCity Den Haag?

  Nog meer overtuiging nodig? Kom gewoon een keer Bootcampen bij SportCity Den Haag! Vraag een dagje Proefsporten aan en doe mee. De kans is groot dat je nooit meer iets anders wilt. Je zult zien dat je snel een stuk beter in je vel zit, zowel fysiek als mentaal.

  Ruime openingstijden 

  In Den Haag en omgeving kun je bij meerdere clubs komen sporten. Er is er altijd wel één bij jou in de buurt. Door de ruime openingstijden kun je komen sporten wanneer het jou uitkomt.  SportCity heeft vestigingen door heel Nederland, er is dus bijna altijd een club bij jou in de buurt, ook als je op vakantie bent bij landgenoten in een andere kant van het land.

  Boek alvast je groepslessen met de SportCity app

  Heb je graag je agenda op orde? Neem ons Fitness & Groepslessen lidmaatschap, download de gratis SportCity app en boek snel en simpel je Bootcamp lessen bij SportCity Den Haag. En heb eens zin in een andere groepsles? Kan ook. Train waar en wanneer het jou uitkomt.

  Veelgestelde vragen over Bootcamp in Den Haag

  Kan ik meedoen met een Bootcamp les als ik niet gewend ben om te sporten? Jazeker. Bootcamp is een intensieve training, maar het is geschikt voor alle niveaus. Je doet de  oefeningen zo goed als jij kunt. Na een paar lessen zul je zien dat je  jezelf steeds meer kunt uitdagen.

  Wat kan ik verwachten als ik ga beginnen met Bootcamp? Houd er rekening mee dat je jezelf tot het uiterste gaat inspannen. Ga niet meteen helemaal tot je grens, maar probeer de oefeningen zo lang mogelijk vol te houden. Na een paar lessen zul je merken dat je steeds beter mee kunt doen. Je krijgt uiteraard last van spierpijn, maar dat betekent ook dat je spieren aan het werk zijn!

  Helpen Bootcamp trainingen bij het afvallen? Ja. Tijdens een Bootcamp training verbrand je tussen de 500 en 800 calorieën  Als je elke week 1 of 2x een bootcamp training doet en daarbij op je voeding let, zul je na een tijdje zeker gewicht gaan verliezen.

  Is een Bootcamp training alleen geschikt voor mannen? Nee. De Bootcamp groepslessen in onze clubs zijn voor mannen en voor vrouwen, beginners en gevorderde sporters. 

  Is het verstandig om Bootcamp te doen als ik een blessure heb? Dat is geen goed idee. Bootcamp is een intensieve training. We raden je daarom af om mee te doen als je een blessure hebt. Wil je toch sporten met een blessure? Overweeg dan eens om een tijdje Pilates of Yoga te doen.

  0 clubs gevonden

  Altijd een SportCity bij jou in de buurt.