SportCity Den Haag is een gezellige, moderne health en fitnessclub met een ruim aanbod aan fitnessfaciliteiten, groepslessen, sauna, zonnebank, kinderopvang en nog veel meer. De sportschool is ruim opgezet en beschikt over maar liefst 9 squashbanen! De persoonlijke aandacht maakt de club zeer gastvrij en professioneel. Voor iedereen: van ouderen tot expats en studenten.

  • Squashen op één van de 9 banen
  • Het grootste yoga-aanbod van Nederland
  • Persoonlijke, professionele begeleiding om je sportdoel te behalen

Adres en contact

Openingstijden

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct jouw plek in een van de groepslessen
kinderopvang of zonnebank.

"Het team van SportCity Den Haag staat altijd voor je klaar! Ga met onze begeleiding en jouw motivatie op zoek naar de beste versie van jezelf. Verleg je grenzen en voel je goed!"

Robert

Clubmanager SportCity Den Haag

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding.

Bij SportCity zetten wij ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Program

Bel ons team

070-3 300 400

Stuur ons team

een email

Stel een vraag via

Facebook

Een paar van de vele redenen om bij SportCity Den Haag lid te worden

High-tech fitness

Onze alles-in-éénsportbestemming is voorzien van ARTIS-fitnessapparatuur van Technogym. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken, social media te gebruiken en te trainen in virtuele 'outdoor' omgevingen; denk aan joggen door Central Park in New York of fietsen langs de Franse kust. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring.

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan een balans tussen je lichaam en geest? Doe eens mee met een van onze vele yogalessen. Kies voor een krachtige en dynamische yogales, of focus je op de beheersing van je lichaam om te onthaasten. Bij SportCity Den Haag vind je de yogales die bij jou past.

Luxe club met uitstekende wellness

Na een zware work-out of school/werkweek ben je wel toe aan wat ontspanning. Bij SportCity Den Haag kun je genieten van een welverdiend saunabezoek of zonnebanksessie. Kom tot rust in onze uitstekende wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

Lid worden bij SportCity

Enthousiast geworden? Klik op onderstaande button en kies het abonnement dat het beste bij je past. We hopen je snel te zien bij één van onze clubs!

9

"Leuke sportschool en vriendelijk personeel. Fruit voor bezoekers is top."

Shefira, Rijswijk
8

"Fitness is schoon, personeel is vriendelijk en goede sfeer."

Mike, Boxmeer
9

"Mooie sportschool met veel faciliteiten en met hele vriendelijke medewerkers."

Gulseren, Den Haag