Den Haag New Babylon (Open op 15 juli)

Adres en contactgegevens

Bezuidenhoutseweg 61-63a
2594 AC Den Haag


[email protected]

We openen op 15 juli

Je kunt wel nu al beginnen met sporten bij Fitness Avenue New Babylon. Daar vind je een speciale SportCity HIIT-box, waar je onder begeleiding kunt sporten.

Openingstijden deze week

Faciliteiten

 • Buikspierplezier
 • Circuitfitness
 • City Café
 • Fitness
 • Fysiotherapie
 • getstartedprogram
 • Gratis Wi-Fi
 • Groepslessen
 • Personal Coach
 • Sauna
 • SuperCycle
 • Zonnebank
 • Bootcamp
 • FunXtion
 • Voedingsdeskundigen

Over SportCity Den Haag New Babylon

Op 15 juli 2019 openen we een tweede vestiging in Den Haag. Onze 22ste vestiging bevindt zich pal naast Den Haag Centraal in het prachtige pand ‘New Babylon’. De ideale locatie om voor of na je treinreis even te werken aan je sportieve(re) leefstijl. Als je nu al lid wordt van onze nieuwste club, dan profiteer je van onze speciale Early Bird-aanbieding.

Begin nu al aan je sportieve(re) leefstijl in onze Sportcity HIIT-box

Hoe eerder je begint, hoe eerder je voortgang maakt in het behalen van je sportdoel. We begrijpen dat je niet wilt wachten tot 15 juli. Daarom hebben we geregeld dat je vóór de opening kunt sporten bij Fitness Avenue, nu nog gevestigd in New Babylon. Daar vind je een speciale SportCity HIIT-box, waar onze deskundige sportinstructeurs je uitdagen het beste uit jezelf naar boven te halen. Net dat extra stapje te zetten. Ben je klaar voor een intensieve, effectieve training? Lees hier meer

Bereikbaarheid

SportCity Den Haag is gevestigd pal naast Den Haag Centraal. De nieuwste SportCity-club is dus gevestigd op een zeer centrale, goed bereikbare plaats. Er is rondom New 

Babylon voldoende, betaalde parkeergelegenheid. Uiteraard kan je ook gewoon lopend, met de fiets, bus of tram komen.

Aanbod

Onze nieuwste alles-in-éénsportbestemming is voorzien van ARTIS-fitnessapparatuur van Technogym. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken, social media te gebruiken en te trainen in virtuele 'outdoor' omgevingen; denk aan joggen door Central Park in New York of fietsen langs de Franse kust. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring.

We doen er een schepje bovenop, want de nieuwe vestiging heeft een ‘Skillrow class’. Dit is een roei-groepsles, waarbij je de competitie in teams met elkaar aangaat. Je roeit individueel en ziet op een live scherm hoe goed je het met jouw team doet ten opzichte van de competitie. Dit gebeurt onder leiding van een sportinstructeur die de sporters motiveert net dat stapje extra te zetten.

Bij SportCity Den Haag New Babylon kan je als SportCity-lid onbeperkt gebruikmaken van alle aanwezige faciliteiten, zoals fitness, groepslessen en deskundige begeleiding. ​Met ons Get Started Program helpen we je op weg met een vliegende start. Breng na het sporten nog een bezoekje aan de sauna, drink nog wat in het City Café aan de bar en ga met een goed gevoel weer naar huis. 

Bekijk het complete aanbod van SportCity

Groepslessen

De groepslessen bij SportCity Den Haag New Babylon zijn leuk, gevarieerd en het aanbod is zeer ruim. Zo heb je de keuze uit freestyle groepslessen en Les Mills groepslessen, waaronder BodyPump, BodyBalance, BodyCombat, SuperCycle en nog veel meer. Vanaf 15 juli kun je al deze en nog veel meer groepslessen volgen. We werken op dit moment hard aan het groepslesrooster. Houd de website en Facebook-pagina in de gaten. 

Exclusieve Early Bird-aanbieding

Schrijf je nu al in bij onze nieuwste club in Den Haag en mis de aanbieding niet. Je sport maar liefst 12 weken gratis en ontvangt een sportpakket voor een vliegende start. Je abonnement gaat in op 15 juli, de dag van opening. 

Lid worden 

Bekijk de aanbieding

Lees meer

Groepslessen

Momenteel zijn er geen groepslessen te reserveren. Ga naar het volledige groepslesrooster en bekijk de mogelijkheden op andere dagen en/of andere clubs.

Volg ons op Facebook!

Als sportvriend blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rond SportCity Den Haag New Babylon. Daarnaast profiteer je van de leukste fitness, food & health tips!

Volg ons