Door de ontspannen sfeer en ruimte om aan je persoonlijke sportdoel te werken, voel je je meteen thuis bij SportCity Tilburg (voormalig Futuro Fitness). Of je nu jong, oud of student bent en welke doelstelling je ook hebt: je bent welkom!

  • High-tech fitnessapparatuur
  • Het grootste yoga-aanbod van Nederland
  • Luxe club met uitstekende wellness

Adres en contact

Professor Goossenslaan 22

5022 DM Tilburg
Route via Google Maps

Openingstijden

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct jouw plek in een van de groepslessen.

"Wat SportCity Tilburg zo uniek maakt is de gezellige sfeer in de lounge, de aparte FunXtionruimte waar je heel je lichaam kunt trainen en het eGym-circuit, een training waar alle apparaten op jouw doelstelling zijn ingesteld."

Bea

Clubmanager SportCity Tilburg

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding.

Bij SportCity zetten wij ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Program

Bel ons team

013 580 0049

Stuur ons team

een email

Stel een vraag via

Facebook

Een paar van de vele redenen om bij SportCity Tilburg lid te worden

High-tech fitness

Onze alles-in-éénsportbestemming is voorzien van fitnessapparatuur van Technogym en Matrix. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken, social media te gebruiken en te trainen in virtuele 'outdoor' omgevingen; denk aan joggen door Central Park in New York of fietsen langs de Franse kust. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring.

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan een balans tussen je lichaam en geest? Doe eens mee met een van onze vele yogalessen. Kies voor een krachtige en dynamische yogales, of focus je op de beheersing van je lichaam om te onthaasten. Bij SportCity Tilburg vind je de yogales die bij jou past.

Luxe club met uitstekende wellness

Na een zware work-out of school/werkweek ben je wel toe aan wat ontspanning. Bij SportCity Tilburg kun je genieten van een welverdiend saunabezoek of zonnebanksessie. Kom tot rust in onze uitstekende wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.