Kettlebel les - SportCity

Bootcamp Breda

  In dit artikel

  1.

  Denk je aan de Oranjestad dan denk je aan de gezellige binnenstad. Aan de terrassen rondom de Onze Lieve Vrouwekerk en de Grote Markt. Maar Breda is meer dan Bourgondisch genieten, want als sportieve stad kun je hier op verschillende plekken sporten bij SporCity. 

  Over Bootcampen in Breda

  Je hebt ze vast weleens voorbij zien komen in het park, bos of sportschool: de bootcamp clubjes. Niet gek want deze razend populaire trainingen zijn geweldig voor je cardio en kracht. Vind je het leuk om afwisselende trainingen te doen in groepsverband? Doe dan eens mee tijdens een binnen of buiten groepsles Bootcamp in Breda. 

  Bootcampen en sporten bij SportCity Breda

  In Breda vind je twee verschillende SportCity clubs die groepslessen aanbieden. Tijdens het Bootcampen werkt met je hele lichaam en je traint met behulp van gewichten. Het is daarom een uitstekende basis training. Wil je daarnaast ook een meer low-impact les proberen? Kijk dan eens naar Yoga en Pilates. Naast de les nóg sterker en fitter worden? Ga dan aan de slag met een gepersonaliseerd programma op de fitnessapparaten. 

  SEO opvul 4

  Wat is een Bootcamp groepsles?

  Bootcamp, de naam zegt het al, is afgeleid van militaire trainingen. Daarbij wordt je op z’n zachtst gezegd ‘aangemoedigd’ om allerlei oefeningen uit te voeren met je squad. Bij een SportCity Bootcamp les hebben we de drill sergeant vervangen door een enthousiaste en gecertificeerde instructeur. En de squad dat zijn jullie. 

  Gespecialiseerde Bootcamps

  Er bestaan speciale Bootcamps voor iedereen. Zo heb je kinder Bootcamp, Bootcamp voor tieners, speciale Bootcamps voor vrouwen, Bootcamp voor zwangeren. Noem maar op. Bij SportCity vinden we dat iedereen samen moet kunnen sporten, ongeacht of je beginner of gevorderd bent. Wel kun je kiezen tussen Bootcamp op de club en in de warmere maanden Bootcamp buiten. 

  Wordt sterker en fitter met Bootcamp

  Hou je van sporten in een groep, van hele afwisselende trainingen en durf je jezelf nét dat beetje verder te pushen? Kom dan eens een Bootcamp groepsles volgen bij SportCity Breda. Bootcamp is echt voor iedereen. Vrouwen, mannen, zelfs als je zwanger bent kun je gewoon een les volgen. Want hoewel onze trainers proberen het meeste uit je te halen, je doet de oefeningen uiteindelijk op je eigen tempo.  Oké maar wat is Bootcamp dan eigenlijk? De trainingen bestaan uit verschillende onderdelen en oefeningen die je in groepjes en circuits uitvoert. Je kunt hierbij denken aan oefeningen die goed zijn voor je uithoudingsvermogen, afgewisseld met krachtoefeningen. Je maakt zowel gebruik van je lichaamsgewicht als van verzwaarde hulpmiddelen. 

  Wanneer is een Bootcamp groepsles geschikt voor mij?

  Ga je voor het eerst meedoen aan een Bootcamp groepsles, ben je al een beetje bekend met het concept of ben je een ware Bootcamp pro? De Bootcamp lessen van SportCity zijn geschikt voor elk niveau. Instappers zijn welkom, net als mensen die al jarenlang trainen. Omdat de lessen elke keer weer anders zijn, leer je altijd iets nieuws en wil je blijven komen. 

  Onze ervaren instructeurs weten hoe ze iedereen het meeste uit zichzelf kunnen laten halen. En anders doen je mede-Bootcampers dat wel! Want wat is er nou leuker dan samen werken aan die push-ups, squats en lunges? 

  Kom onbeperkt Bootcampen bij SportCity

  Ben je enthousiast geworden over Bootcamplessen? Goed nieuws! Want als je een SportCity Fitness & Groepslessen lidmaatschap hebt, dan betaal je niks extra’s voor Bootcampen. Elke week kies je uit verschillende lessen met verschillende instructeurs. Zo kan je elke les uitproberen naar jouw favorieten blijven komen. 

  Hoe ziet een Bootcamp Groepsles in Breda eruit?

  Tijdens de training van ongeveer 60 minuten begin je altijd met een goede warming up. Daarna is werkelijk elke les verschillend. Je gaat in groepjes aan de slag met onder andere hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen. Denk daarbij aan squats en push-ups, maar ook touwtje springen bijvoorbeeld. 

  Om een extra uitdaging aan de les te geven wordt er gewerkt met trainingsmaterialen. Dit kan van alles zijn. Gewichten, kettlebells, corebags en medicine balls. Maar ook boomstammen, klimrekken of zelfs je mede-bootcampers! De beste manier om het te omschrijven is om zelf een keer mee te doen. 

  Energie, kracht en uithoudingsvermogen na de les

  Omdat je werkt aan je hele lichaam zul je met Bootcampen snel resultaat merken. Zo kun je al snel meer lunges in een minuut, meer gewicht tillen, sneller rennen. Je zult ook zien dat je na de les steeds meer energie hebt. Bootcampen is daarom uitstekend voor de ochtend om je dag vol energie te beginnen, of in de avond om je dag energiek af te sluiten. 

  SEO opvul 1

  Waarom Bootcampen bij SporCity Breda?

  We hebben het allemaal maar druk, druk, druk. En zo schiet sporten er bij veel mensen als eerste in. Maar wist je dat je juist méér energie krijgt van een actief leven? Je verbetert je weerstand en je mentale gezondheid. Bij SportCity helpen onze ervaren trainers en instructeurs de beste versie van jezelf te worden. 

  SportCity locaties Breda

  In Breda vind je twee SportCity clubs, elk met een heel eigen karakter. De grote clubs zijn uitgerust met alle nieuwste fitnessapparatuur, alles wat je nodig hebt voor krachttraining en fijne ruime zalen voor groepslessen. Ook is er ruimte om samen te komen voor en na de les. Zo kan je samen met je fitness buddy een trainingsschema opstellen, of met je Bootcamp klas een vitaliserend drankje na doen. 

  Boek meteen je groepsles bij SportCity Breda

  Heb je de handige SportCity app al op je smartphone? Hierin heb je een gemakkelijk overzicht van alle groepslessen in de buurt. En je hebt altijd een personal trainer op zak met uitgebalanceerde workouts voor thuis én op de club. 

  Veelgestelde vragen over Bootcamp groepsles in Breda

  Ik heb nog nooit een Bootcamp les gevolgd, kan ik meedoen?

  Ja, iedereen kan meedoen aan een Bootcamp groepsles. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat er oefeningen zijn voor elk niveau. Probeer het dus gerust uit. 

  Is Bootcampen voor mannen en vrouwen gemengd? 

  Ja, bij SportCity sporten we allemaal samen. Natuurlijk houden we rekening met ieders fitness niveau, zo blijft het voor iedereen leuk en uitdagend. 

  Wat moet ik meenemen naar een Bootcamp groepsles?

  Je hoeft zelf niks mee te nemen naar de training. Wel raden we je aan fijne sportkleding te dragen, bijvoorbeeld een legging of korte broek met een T-shirt of hemd. Binnen draag je zaalschoenen, buiten draag je gympen die vies mogen worden. 

  0 clubs gevonden