SportCity Amstelveen Header

Sportschool Groningen

  In dit artikel

  1.

  Bij SportCity in Groningen draait alles om sporten en bewegen. Onze sportschool biedt de ideale combinatie van een sportclub en een gezellige ontmoetingsplek. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om te weten waar te beginnen, maar ons team staat altijd voor je klaar. We helpen je op persoonlijke wijze, zonder geforceerde schema's. Samen gaan we op zoek naar wat jou motiveert, want jouw motivatie is onze drijfveer. Onze filosofie is eenvoudig: meer bewegen, meer ontspannen, meer geluk.

  Ben je opzoek naar de beste sportschool in Groningen?

  Bij SportCity Groningen hechten we veel waarde aan inclusiviteit en het bieden van een sportomgeving waar iedereen zich welkom voelt, ongeacht hun fitnessniveau. Of je nu een beginner bent die net begint met sporten of een ervaren sporter die zijn of haar grenzen wil verleggen, bij ons vind je de juiste ondersteuning en begeleiding.

  Onze deskundige instructeurs staan klaar om je te helpen bij het stellen van realistische doelen en het ontwikkelen van een trainingsprogramma dat past bij jouw behoeften en mogelijkheden. Of je nu wilt werken aan je kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit of algemene fitheid, we hebben diverse trainingsmogelijkheden en faciliteiten om jou te ondersteunen op jouw sportieve reis.

  Bij SportCity Groningen geloven we dat sporten een persoonlijke ervaring is, en daarom bieden we een omgeving waarin iedereen zijn of haar eigen tempo kan bepalen en op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Ongeacht of je een beginner bent of al gevorderd, we moedigen je aan om je grenzen te verleggen en jezelf uit te dagen, met de geruststellende wetenschap dat ons team van professionals klaar staat om je te ondersteunen en te begeleiden op elke stap van je fitnessreis. Kom langs bij SportCity Groningen en ontdek waarom we de ideale sportschool zijn voor sporters van alle niveaus.

  Header Groningen overzichtspagina

  Ben je opzoek naar de goedkoopste sportschool in Groningen?

  Bij SportCity Groningen begrijpen we dat prijs een belangrijke overweging kan zijn bij het kiezen van een sportschool. We streven ernaar om een betaalbaar fitnessaanbod te bieden, zodat sporten voor iedereen toegankelijk is. Naast ons uitgebreide aanbod aan groepslessen en professionele begeleiding, hebben we ook verschillende abonnementsmogelijkheden die passen bij diverse budgetten. We nodigen je graag uit om onze faciliteiten te ervaren en te ontdekken waarom SportCity Groningen de ideale keuze is voor sporters in de stad.

  SportCity biedt tal van voordelen voor sporters in Groningen:

  • We verwelkomen sporters van alle niveaus, van beginners tot gevorderden, en bieden aangepaste begeleiding en ondersteuning.

  • Onze sportscholen zijn strategisch gelegen, zodat er altijd een SportCity vestiging in de buurt is.

  • Met behulp van onze gratis SportCity app kun je je trainingssessies plannen, groepslessen boeken en je voortgang bijhouden.

  Lidmaatschap bij SportCity Groningen

  Bij SportCity begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom bieden we verschillende lidmaatschap opties aan die aansluiten bij jouw behoeften. Of je nu in één club wilt sporten of de vrijheid wilt hebben om meerdere clubs te bezoeken, bij SportCity vind je het juiste lidmaatschap dat bij jou past.

  Ontdek onze Groningse clubs

  Ben je op zoek naar een sportschool in Groningen? Maak dan kennis met de unieke ervaring van SportCity. In onze clubs, verspreid over Groningen, bieden we alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken. Laat je inspireren en kom langs bij onze gezellige clubs, waar sporten een feestje wordt.

  Waar vind je een SportCity sportschool in Groningen?

  In Groningen zijn er gemakkelijk verschillende SportCity sportscholen te vinden. We hebben 2 clubs in de stad: één aan de Atoomweg en één aan de Melisseweg. Als je op zoek bent naar een sportschool in de regio, dan kun je ook terecht bij onze clubs in Leeuwarden, Heerenveen en Assen.

  Wil je eens kennismaken met SportCity? Geen probleem! Maak gebruik van onze dagpas en kom sporten bij elke vestiging van SportCity. Dit is handig als je nog nooit eerder naar de sportschool bent geweest of als je voor het eerst bij SportCity in Groningen wilt trainen. Ontdek zelf welke training het beste bij jou past en breng een bezoek aan een van onze clubs.

  Sportschool Groningen Atoomweg

  Als je op zoek bent naar een sportschool bij de Protonstraat in Groningen of in de buurt van Vinkhuizen of Groningen West, dan is SportCity aan de Atoomweg de juiste keuze voor jou. Bij deze sportschool, gelegen bij het Hoendiep in Groningen, kun je onder andere terecht voor cardiotraining, krachttraining en groepslessen.

  Deze club beschikt ook over een Functionele zone waar je intervaltraining kunt doen met bijvoorbeeld kettlebells of een corebag. Daarnaast kun je deelnemen aan Virtual Spinning, waarbij je op elk moment van de dag kunt komen fietsen. 

  Sportschool Groningen Melisseweg

  SportCity sportschool Melisseweg bevindt zich vlakbij het sportcentrum Kardinge. Deze sportschool is gunstig gelegen ten opzichte van Oosterhoogebrug, de Korrewegwijk en de Oosterparkwijk in Groningen. Bij deze club kun je onbeperkt sporten met onze professionele apparaten. Daarnaast kun je gebruikmaken van fitnessbegeleiding,, Virtual Spinning, een Personal Coach en de functionele zone.

  Sportschool Assen

  Ben je op zoek naar een sportschool in Assen? Bij de SportCity club aan de Zwartwatersweg in Assen Noord, tussen de wijken Peelo en Pittelo, kun je terecht. In deze sportschool kun je cardio- en krachttraining doen. Wil je wat meer variatie? Doe dan mee aan de groepslessen of breng een uurtje door in de Virtual Spinning ruimte. Kom gerust langs bij deze club in Assen.

  Sportschool Leeuwarden

  Als je een goede sportschool in Leeuwarden zoekt, stap dan eens binnen bij SportCity aan het Cambuurplein. Deze sportschool bevindt zich vlakbij het Cambuur Stadion, tussen de Indische Buurt en het Zamenhofpark. In deze goed uitgeruste club vind je volop fitnessfaciliteiten om je conditie en kracht te verbeteren.

  Sportschool Heerenveen

  Aan de Jousterweg in Heerenveen bevindt zich SportCity Heerenveen. Dankzij de ruime openingstijden kun je hier werken aan je kracht en conditie op een moment dat je uitkomt. Deze sportschool ligt dicht bij het Businesspark Friesland-West. Bij deze club kun je op jouw manier trainen met onze cardio- en krachtapparatuur. Daarnaast kun je deelnemen aan verschillende groepslessen voor de nodige variatie in je training.

  Veelgestelde vragen over sportscholen in Groningen

  Welke sportschool in Groningen moet ik kiezen als ik moeite heb om het trainen vol te houden?

  Als je moeite hebt om jezelf te motiveren voor je training, kunnen groepslessen een oplossing bieden. Bij SportCity bieden we een breed scala aan groepslessen die je motiveren en samen sporten stimuleren. Met onze gratis app kun je ook je voortgang bijhouden en je fitnessdoelen gemakkelijker bereiken.

  Kan ik ook groepslessen volgen bij SportCity in Groningen?

  Absoluut! Bij SportCity Groningen kun je deelnemen aan diverse groepslessen, waaronder Les Mills lessen. Onze ervaren instructeurs passen de oefeningen aan op jouw niveau, zodat je altijd kunt meedoen en genieten van de groepslessen.

  Kan ik direct beginnen met sporten als ik me heb ingeschreven?

  Ja, je kunt, nadat je een bevestiging per mail hebt ontvangen, direct bij ons beginnen met sporten bij de club waar je je hebt ingeschreven. Je bent dus vaak dezelfde dag nog welkom op de club. 

  0 clubs gevonden