Wellness

Heeft u zwaar gesport of gewoon een zware week achter de rug? Na een lange dag werken of een intensieve training is het tijd om te genieten van een welverdiend saunabezoek of kunt u even lekker onder de zonnebank. Even ontspannen, even helemaal niets aan uw hoofd. Kom heerlijk tot rust in onze wellnessfaciliteiten en laadt u weer helemaal op voor de volgende dag. Ontspanning en inspanning gaan hand in hand bij SportCity!

Ontspannen in de sauna

Een saunabezoek maakt u niet alleen ontspannen. Het is ook erg goed voor uw fysieke gezondheid. Uw lichaam krijgt een betere doorbloeding en uw huid wordt mooier. Bent u vaak verkouden? Dan is een bezoek aan de sauna helemaal goed! Dit draagt namelijk bij aan een beter immuumsysteem. En wanneer u net begint met sporten, kunt u last krijgen van spierpijn. Een bezoek aan de sauna vermindert de pijn en zorgt dat de vermoeide spieren sneller herstellen.

Relaxen in het stoombad

Naast de sauna's hebben enkele SportCity-clubs ook de beschikking over een stoombad en een relaxruimte. In het Turks stoombad geniet u van rustgevende geuren, zoals eucalyptus en mint. De lucht is hier een stuk vochtiger dan in de sauna. Ook liggen de temperaturen lager dan in de sauna, maar dit merkt u nauwelijks door de hoge luchtvochtigheid. Een bezoek aan het Turks stoombad kan prettig zijn, wanneer u bijvoorbeeld last van uw luchtwegen heeft.

Genieten onder de zonnebank

Bent u op zoek naar een lekker gezonde tint op uw gezicht en lichaam, maar laat het weer het niet toe? Kom dan gezellig zonnen bij SportCity en geniet van de welverdiende vitamine D. Ook het gebruik van onze zonnebank zit bij uw SportCity-lidmaatschap inbegrepen.

Gratis dagpas aanvragen

Bent u nog geen lid van SportCity en wilt u graag een dag gratis komen sporten? Vraag dan een gratis dagpas aan! Met deze dagpas kunt u een dag gebruikmaken van alle aanwezige faciliteiten van de betreffende SportCity-club. Kom langs en geniet van alles wat wij u te bieden hebben!

Vraag een dagpas aan