SportCity Amsterdam Weteringdwarsstraat is een prachtige, intieme sportschool in het centrum van Amsterdam. De sportschool is gevestigd in een monumentaal grachtenpand in de Spiegelbuurt en ligt op steenworp afstand van het Rijksmuseum en Paradiso. Door de ruime openingstijden, doordeweeks en in het weekend, kan je bijna altijd bij ons terecht voor inspanning en ontspanning!

  • High-tech fitnessapparatuur
  • Het grootste yoga-aanbod van Nederland
  • Luxe club met uitstekende wellness
  • Extra ruime openingstijden

Adres en contact

1e Weteringdwarsstraat 3

1017 TL Amsterdam
Route via Google Maps

Openingstijden

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct jouw plek in een van de groepslessen.

"Binnenstappen bij SportCity Amsterdam Weteringdwarsstraat voelt als thuiskomen. We staan voor je klaar en je mag ons altijd je vragen stellen. We helpen je graag!"

Marius

Clubmanager SportCity Amsterdam Weteringdwarsstraat

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding.

Bij SportCity zetten wij ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Program.

Bel ons team

020-627 30 60

Stuur ons team

een email

Stel een vraag via

Facebook

Een paar van de vele redenen om bij SportCity Weteringdwarsstraat lid te worden

High-tech fitness

Onze alles-in-éénsportbestemming is voorzien van ARTIS-fitnessapparatuur van Technogym. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken, social media te gebruiken en te trainen in virtuele 'outdoor' omgevingen; denk aan joggen door Central Park in New York of fietsen langs de Franse kust. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring.

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan een balans tussen je lichaam en geest? Doe eens mee met een van onze vele yogalessen. Kies voor een krachtige en dynamische yogales, of focus je op de beheersing van je lichaam om te onthaasten. Bij SportCity Amsterdam Weteringdwarsstraat vind je de yogales die bij jou past.

Luxe club met uitstekende wellness

Na een zware work-out of school/werkweek ben je wel toe aan wat ontspanning. Bij SportCity Amsterdam Weteringdwarsstraat kun je genieten van een welverdiend saunabezoek. Kom tot rust in onze uitstekende wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

Lid worden bij SportCity

Enthousiast geworden? Klik op onderstaande button en kies het abonnement dat het beste bij je past. We hopen je snel te zien bij één van onze clubs!

8

"Goed, vriendelijk en schoon."

Pien, Amsterdam
8

"Toestellen worden goed uitgelegd en je kan altijd terecht met vragen."

Claudia, Amsterdam
9

"Ik ben erg blij met de kundige en bijzondere yogalessen die ik hier volg bij Anne en Angela."

Merel, Amsterdam