Utrecht Kanaleneiland

Sportschool Utrecht

  In dit artikel

  1.

  2.

  3.

  Sporten is bewegen en bewegen is sport. Daarom is SportCity niet alleen jouw sportschool, maar ook jouw gezellige hangplek in Utrecht. Bij ons kun je op een prettige manier actief zijn, genieten van sporten en ontspannen in onze clubs verspreid door de stad Utrecht.Je bent van harte welkom om te komen sporten op jouw niveau. Jong, oud, beginnend of gevorderd, bij SportCity vind je altijd een nieuwe sportieve uitdaging.

  Ben je opzoek naar de beste sportschool in Utrecht?

  Bij SportCity maakt het niet uit of je net begint met sporten of al wat meer ervaring hebt. Je kunt bij ons instromen op je eigen niveau, zowel voor fitness als voor groepslessen. Als je voor het eerst komt, kun je een introductie krijgen waarin je leert hoe je de apparatuur goed instelt en gebruikt.

  Veel clubs bieden ook fitnessbegeleiding aan, wat goed is voor je motivatie en het behalen van je doelen. Je kunt ook gebruikmaken van de begeleiding in de gratis SportCity-app. Elk niveau is bij SportCity welkom. 

  Sport samen of individueel, en gebruik de SportCity-app om je trainingen en groepslessen in te plannen. Sport op jouw manier. Hoe je ook sport, bij SportCity kun je altijd op jouw manier trainen. Cardio, krachttraining, groepslessen of een combinatie daarvan, het is allemaal mogelijk bij SportCity. 

  Header overzichtspagina Utrecht

  Ben je op zoek naar de goedkoopste sportschool in Utrecht?

  Bij SportCity begrijpen we dat prijs belangrijk is bij het kiezen van een sportschool in Utrecht. Bij SportCity kun je profiteren van een ruim aanbod aan faciliteiten en diensten tegen een aantrekkelijke prijs. We bieden flexibele lidmaatschappen en verschillende prijspakketten, zodat je de vrijheid hebt om te kiezen wat het beste bij jouw levensstijl en financiële situatie past.

  Bij SportCity investeren we in hoogwaardige faciliteiten, goed getraind personeel en inspirerende groepslessen. We geloven dat de kwaliteit van je sportervaring van groot belang is, en daarom zetten we ons in om je de best mogelijke service te bieden. Dus als je op zoek bent naar een sportschool in Utrecht die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt, nodigen we je uit om SportCity te komen ervaren. Sport bij ons op je eigen niveau. We verwelkomen je graag in onze sportschool.

  Kom eens langs bij onze clubs

  Onze clubs zijn allemaal voorzien van kwalitatieve kracht- en cardioapparatuur, functionele trainingszones en groepsleszalen. Elke SportCity-club heeft zijn eigen unieke karakter. Kom dus gerust eens de sfeer proeven bij een SportCity-club bij jou in de buurt. Bovendien bieden we gratis douches en kleedkamers aan, en is er fitnessbegeleiding aanwezig. 

  Bij SportCity kan je onbeperkt groepslessen volgen zoals Les Mills. Doe bijvoorbeeld mee met de groepslessen Bodybalance, Bodypump of Sh'Bam. Onze clubs zijn voorzien van fitnesszones met professionele kracht- en cardioapparatuur. Daarnaast hebben de meeste clubs een functionele trainingszone waar je met kettlebells, bokszakken en ander fitnessmateriaal aan de slag kunt.

  Lidmaatschap bij SportCity Utrecht

  Bij SportCity begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom bieden we verschillende lidmaatschap opties aan om aan jouw behoeften te voldoen. Of je nu in één club wilt sporten of de vrijheid wilt hebben om meerdere clubs te bezoeken, bij SportCity vind je het juiste lidmaatschap. Er zijn veel clubs in Utrecht, maar SportCity biedt een compleet sportaanbod voor een vast bedrag per maand. Of je nu zin hebt om te fitnessen of graag groepslessen volgt, bij onze clubs kun je alle kanten op.

  Waar vind je een SportCity club in Utrecht?

  We hebben meerdere clubs in Utrecht en Nieuwegein. Onze clubs zitten door de hele stad heen, zodat er altijd eentje in de buurt zit. Bekijk op onze homepagina welke club het dichtst bij jou in de buurt zit. Kom gerust een keertje langs om kennis te maken of ga meteen een keertje sporten met een dagpas tegen een kleine vergoeding.

  Sportclub Utrecht Centrum

  Onze SportCity club Oudenoord is gevestigd in Utrecht Centrum aan de Westerdijk bij Pijlsweerd en de Tuinwijk. De club ligt niet ver van straten zoals de Zeedijk, Oudenoord en de Herenweg. Bij deze club sport je helemaal op jouw manier in de cardio- en fitnessruimtes. Daarnaast kun je hier onbeperkt deelnemen aan groepslessen met alle lidmaatschappen van SportCity.

  Sportclub Utrecht Kanaleneiland

  Heb je zin om te sporten bij een club in Utrecht Kanaleneiland, dan zit je goed bij SportCity. Onze club bevindt zich aan de Beneluxlaan in Utrecht Zuidwest, vlak bij de Churchilllaan en de Koningin Wilhelminalaan. Vanaf het Haroekoeplein en Oog In Al is deze club goed bereikbaar.Bij deze club kun je volop sporten met behulp van onze professionele apparatuur en daarnaast gebruikmaken van faciliteiten zoals een sauna, Fysiotherapie, fitness begeleiding, een Personal Coach en de FunXtion functionele zone.

  Sportclub Utrecht Oost

  Zoek je een club in Utrecht Oost of Utrecht Galgenwaard? Aan de Westerdijk in Utrecht Oudenoord vind je onze SportCity club. In deze club heb je volop keuze uit cardio- en krachtapparatuur. In de FunXtion zone kun je verschillende oefeningen doen, en vergeet zeker de circuittraining niet. Kom gerust een keertje sporten met onze dagpas.

  Sportclub Utrecht Overvecht

  Benieuwd of er een club in Utrecht Overvecht zit? Loop dan eens binnen bij SportCity aan de Schooneggendreef. Vanaf de Albert Schweitzerdreef rijd je er zo naartoe. In deze ruim opgezette club vind je genoeg fitnessfaciliteiten om je conditie en kracht te verbeteren.

  Sportclub in Utrecht Leidsche Rijn

  Aan de Dirck Hoetweg in Leidsche Rijn ligt onze SportCity club. Hier werk je aan je kracht en conditie wanneer je dat uitkomt. In deze club kun je cardio- en krachttraining doen, eventueel met persoonlijke begeleiding. Zoek je een club aan de Groeneweg in Utrecht? Dan is dit de dichtstbijzijnde SportCity club.

  Sportclub in Nieuwegein

  Woon of werk je in Nieuwegein? Dan kun je terecht bij onze club in Nieuwegein. Aan de Blokhoeve vind je onze goed uitgeruste SportCity club met onder andere fitnessbegeleiding, krachtapparatuur en een sauna. Kom ook een keertje sporten met een dagpas of neem meteen een lidmaatschap.

  Veelgestelde vragen over SportCity in Utrecht 

  Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen over SportCity Utrecht:

  Kan ik bij SportCity sporten als student?

  Jazeker. Bij SportCity kun je al onbeperkt sporten vanaf €19,99 per maand. Hiermee mag je onbeperkt sporten en meedoen met alle groepslessen van SportCity.

  Wat zijn de openingstijden van SportCity in Utrecht?

  Bij SportCity streven we ernaar om zo vaak mogelijk beschikbaar te zijn voor jou op de club. Daarom hanteren al onze vestigingen ruime openingstijden. Je kunt vaak al vroeg in de ochtend bij ons terecht en we sluiten pas laat in de avond. De exacte openingstijden verschillen per club. Op de pagina van jouw specifieke club vind je de actuele openingstijden. Bekijk ons cluboverzicht voor meer informatie.

  Kan ik direct beginnen met sporten als ik me heb ingeschreven?

  Nadat je een bevestiging per e-mail hebt ontvangen, ben je van harte welkom om direct te starten met sporten bij de club waar je je hebt ingeschreven. Je kunt dus vaak al op dezelfde dag bij ons terecht en direct aan de slag gaan met je sportieve activiteiten. Voor meer informatie over veelgestelde vragen en antwoorden kun je terecht op onze pagina met algemene veelgestelde vragen en lidmaatschapspagina. Daar vind je uitgebreide informatie over onze faciliteiten, lidmaatschappen en nog veel meer. Kom gerust een keer langs!

  0 clubs gevonden

  Altijd een SportCity bij jou in de buurt.