Een club met een ongedwongen sfeer

Welkom bij SportCity Amsterdam Wibautstraat; een zeer ruime en goed uitgeruste health- en fitnessclub waar je in een ongedwongen sfeer kunt werken aan jouw gezondere leefstijl. Met een diversiteit aan faciliteiten, deskundige en gemotiveerde instructeurs, een breed aanbod aan groepslessen, Yoga, sauna, stoombad, zonnecabine en nog veel meer is er voor ieder wat wils!

 • High-tech fitnessapparatuur
 • Het grootste yoga-aanbod van Nederland
 • Meer dan 100 live groepslessen per week
 • Extra ruime openingstijden

Amsterdam Wibautstraat

Adres en contact

Openingstijden

Reserveren

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer direct jouw plek in een van de groepslessen
kinderopvang of zonnecabine.

"Bij SportCity Amsterdam Wibautstraat is iedereen welkom. Met behulp van het Get Started Program helpen onze professionele instructeurs je met het verbeteren van je gezondheid en het behalen van je persoonlijke sportdoelen. Gegarandeerd resultaat!"

Remco

Clubmanager SportCity Amsterdam Wibautstraat

Remco

We helpen je op weg met persoonlijke begeleiding.

Zodat je komt sporten én blijft sporten

Bij SportCity zetten wij ons 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen wij je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Program.

Bel ons team

020-46 55 666

Stuur ons team

een email

Stel een vraag via

Facebook

Een paar van de vele redenen om bij SportCity Amsterdam Wibautstraat lid te worden

High-tech fitness

Onze alles-in-éénsportbestemming is voorzien van ARTIS-fitnessapparatuur van Technogym. De apparatuur geeft fitness een hele nieuwe impuls. De cloud onthoudt alle sportresultaten, zodat je je eigen records verbreekt en jezelf blijft uitdagen. Het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat het mogelijk is om tijdens het sporten televisie te kijken, social media te gebruiken en te trainen in virtuele 'outdoor' omgevingen; denk aan joggen door Central Park in New York of fietsen langs de Franse kust. Dit alles zorgt voor een optimale, persoonlijke sportervaring.

Het grootste yoga-aanbod van Nederland

Toe aan een balans tussen je lichaam en geest? Doe eens mee met een van onze vele yogalessen. Kies voor een krachtige en dynamische yogales, of focus je op de beheersing van je lichaam om te onthaasten. Bij SportCity Amsterdam Wibautstraat vind je de yogales die bij jou past.

Kom tot rust in onze wellness

Na een zware work-out of school/werkweek ben je wel toe aan wat ontspanning. Bij SportCity Amsterdam Wibautstraat kun je genieten van een welverdiend saunabezoek of een sessie in onze zonnecabine. Kom tot rust in onze wellnessfaciliteiten. Zo combineer je inspanning met ontspanning op dezelfde locatie, wel zo makkelijk.

En nog veel meer

 • High-tech cardio- en krachtapparatuur
 • Houd je prestaties bij in de Cloud
 • Meer dan 100 live groepslessen per week
 • Het grootste yoga-aanbod van Nederland
 • Professionele, persoonlijke begeleiding
 • Gratis wifi, kluisjes en douches
 • Heren- en dameskleedkamers
 • Core training
 • Extra ruime openingstijden
 • Wellness
 • City Café
 • Kinderopvang
 • Zonnecabine

Maak een vliegende start met je sportieve leefstijl

Sport nu 6 weken gratis + sporttas cadeau

Kies je voor ons City Fit 1 jaar, 2 jaar of Student abonnement dan sport je de eerste 6 weken gratis, betaal je geen inschrijfgeld (t.w.v. € 39,50) en krijg je een sporttas cadeau. De gratis periode sporten valt binnen de looptijd van je abonnement en krijg je dus ook echt gratis. 

Kies je City Fit abonnement

Met City Fit kun je onbeperkt sporten waar, wanneer en met wie je maar wilt. We bieden de ideale combinatie tussen inspanning en ontspanning, met de zekerheid van professionele begeleiding.

2 jaar

39 50

per 4 weken

1 jaar

47 50

per 4 weken

4 weken

54 50

per 4 weken

Student

39 50

per 4 weken

8

"De faciliteiten zijn goed en het personeel vriendelijk."

Ryan, Amsterdam
9

"Fijne, ruime sportschool en vriendelijk personeel."

Marit, Amsterdam
8

"Een luxe sportschool met veel apparaten, vriendelijke medewerkers en veel groepslessen."

Anoniem

8,1

93% van de 2445 beoordelingen beveelt SportCity aan

Onafhankelijk onderzoeksbureau Klantenvertellen.nl heeft op basis van de beoordeling en ervaring van onze leden een gemiddeld cijfer berekend.