Header SuperCycle 1920 x 440

SuperCycle®

  SuperCycle in één oogopslag

  • Duur: 30 - 90 minuten

  • Verbeter: je uithoudingsvermogen

  • Voel je: supersterk

  • Bouw aan: krachtige benen

  Wat houdt een SuperCycle les in?

  SuperCycle is een feest op de fiets. We zorgen voor de discolampen en de opzwepende muziek: jij hoeft alleen een handdoek en een flesje water mee te nemen. Ben jij op zoek naar een groepsles waar je al je energie in kwijt kunt en direct aan je conditie werkt? Dan past SuperCycle perfect bij je. 

  Elke les SuperCycle is er aandacht voor techniek en houding. Je zult sprinten, klimmen en tijdrijden. Kun je ‘normaal’ fietsen? Dan kun je meedoen aan SuperCycle: de gediplomeerde instructeur geeft altijd opties om de les zwaarder of minder zwaar te maken. Op die manier kunnen beginners, maar ook doorgewinterde wielrenners alles uit de les én zichzelf halen.

  Kom gezellig een keertje meefietsen en kijk of SuperCycle iets voor jou is. 

  Verschillende lessen

  SuperCycle 30 Dit is een les van 30 minuten voor mensen die weinig tijd hebben en toch een snelle én effectieve work-out willen. Deze les kan dienen als introductie en opstapje naar de andere Cycle-fietslessen. Maar vergis je niet, óók de gevorderde fietser komt tijdens deze les aan zijn/haar trekken. SuperCycle 45 Kent SuperCycle 30 geen uitdagingen meer, dan is Cycle 45 de volgende stap. In 45 minuten krijg je een volledige work-out met een aantal piekmomenten. SuperCycle 90 Durf je de 90 minuten aan? Wees niet bang want iedereen kan deze les volgen en doet mee op zijn/haar eigen tempo. Ga op in de muziek van de instructeur en geniet van de show. 90 minuten lijkt veel maar ze zullen zo om zijn. Je zal je na afloop heerlijk voelen!

  Groeplesrooster op je club

  Elke club is uniek en het aanbod dus ook. Benieuwd naar de lessen die je op jouw club kunt volgen?

  Meer Indoor fietsen