Header zumba groepsles 1920x440

Zumba

  Zumba in één oogopslag

  • Duur: 60 minuten

  • Verbeter: je conditie

  • Voel: je vrolijk

  • Bouw aan: sterke spieren

  Wat houdt een Zumba les in?

  In een Zumba-les werk je op een leuke manier aan je conditie. Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Zuid-Amerikaanse dansen zoals salsa en samba. Er zijn verschillende soorten lessen waaraan je kunt meedoen. Ga je voor Zumba Gold (Zumba op een lagere intensiteit) of kies je voor Zumba Toning (Zumba op een intensiever niveau)? 

  Aanbod Zumba groepslessen

  Veelgestelde vragen over groepsles Zumba

  Met welke andere sporten kan ik Zumba combineren? Als je nog wat meer wilt werken aan het opbouwen van spieren, dan kun je naast Zumba fitness gaan doen.

  Wat zijn de voordelen van Zumba? Met een Zumba workout werk je vooral aan je conditie en de vetverbranding. Je gebruikt heel veel spieren en je traint met name je armen, dijen, billen en je core-spieren. 

  Zijn de Zumba groepslessen geschikt voor elk niveau? De Zumba groepslessen hebben een laag instapniveau. Je kunt dus op elk moment instromen en meedoen.

  Kun je afvallen met Zumba? Met Zumba verbrand je veel calorieën per uur. Deze workout is zeer geschikt als je graag wilt afvallen en meer conditie wilt opbouwen.