Body & Mind

Body & Mind - SportCity
Bij SportCity kan je effectieve en ontspannende groepslessen volgen die onder het concept Body & Mind vallen. De balans tussen lichaam en geest staat in deze groepslessen centraal. Het diverse groepslesaanbod binnen Body & Mind zorgt ervoor dat er ook voor jou een les tussen zit die aansluit bij jouw persoonlijke doelstelling. De groepslessen die hierbij horen zijn diverse soorten yoga, pilates en meditatie. In bijna alle clubs kan je kennismaken met Body & Mind. Kijk op het groepslesrooster van jouw club welke lessen er worden gegeven.

Ontspanning en inspanning wisselen elkaar continu af, wat bijdraagt aan de balans tussen lichaam en geest. Daarnaast bouwen wij bij steeds meer clubs aparte ruimtes voor de Body & Mind-lessen, waardoor je niet afgeleid wordt door anderen en daardoor de lessen nog intensiever beleeft. Een goede balans tussen lichaam en geest werpt juist dan zijn vruchten af!

Het grootste aanbod Body & Mind in Nederland

SportCity heeft het grootste aanbod van Body & Mind lessen in Nederland en daar zijn we best een beetje trots op! Van de regio's Amsterdam en Leiden hebben we alle lessen samengevoegd in een handig rooster. Zo kun je precies zien welke lessen er allemaal in Amsterdam of Leiden te volgen zijn en op welke locatie. 

                          Den Haag